Arranca a Benicarló la plataforma de comerç electrònic 'A un clic shop' amb 18.000 productes i serveis

Actualment hi ha 76 empreses donades d’alta a la plataforma, de les quals 43 ja estan operatives

Arranca a Benicarló la plataforma de comerç electrònic 'A un clic shop' amb 18.000 productes i serveis
24/05/2021 -

Benicarló estrena avui la plataforma de comerç electrònic ‘A un clic shop’, una multibotiga en línia per a fomentar el comerç local que ara mateix ja compta amb un catàleg de més de 18.000 productes i serveis. De les 76 empreses que s’han donat d’alta a la plataforma, avui dia són 43 les que ja estan operatives, però en els pròxims dies s’aniran incorporant la resta.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha explicat que «és una plataforma en línia on s’uneixen els diversos negocis amb la finalitat de vendre i oferir els seus serveis». La regidora ha ressaltat que «és interessant per als negocis que no tenen pàgina web pròpia perquè pot ajudar a xicotetes empreses a millorar la seua competitivitat i a incorporar-se al comerç electrònic sense necessitat de fer grans inversions».

Actualment, en ‘A un clic shop’ es poden trobar botigues de roba i complements, òptiques, immobiliàries o llibreries però també restaurants, botigues de decoració, centres d’estètica o farmàcies. I a més, disposa d’un ampli catàleg de serveis on contractar serveis de psicologia, gestoria o veterinària, entre molts d’altres. La majoria de les empreses estan ubicades a Benicarló, però també s’han incorporat a la plataforma establiments de Vinaròs, Peníscola i Alcalà-Alcossebre.

A més de servir per a vendre productes en línia o per a contactar amb els establiments i finalitzar les compres de manera presencial, la plataforma també és una ferramenta de posicionament per a generar tràfic a les pàgines web dels establiments que ja tenen pàgina pròpia.

L’objectiu d’A un clic’ és que el comprador tinga en una única plataforma la informació necessària de cada establiment, els formularis i els enllaços de contacte directes per tal de poder fer les comandes de forma àgil, com en una botiga en línia pròpia. A més, cada botiga integrada en la plataforma té el seu propi espai personalitzat i el control de la gestió individual del seu establiment en línia.

Les empreses interessades a formar part de la plataforma poden posar-se en contacte amb el Departament de Comerç a través del correu afic@ajuntamentdebenicarlo.org o del telèfon 964 82 50 13. També poden contactar directament amb la plataforma a través de l’adreça www.aunclic.shop/informacion.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari