Benicarló posa en marxa una campanya per a rellançar l'economia local

La Regidoria de Comerç anima a comprar al xicotet comerç local i de proximitat i mostra el seu suport al sector primari que s’ha mantingut al peu del canó durant la crisi. S’ha editat un vídeo promocional i es distribuiran cartells promocionals per tota la ciutat.

Benicarló posa en marxa una campanya per a rellançar l'economia local
03/07/2020 -

Amb el lema «Sense tu no hi ha color», la Regidoria de Comerç ha llançat una campanya per a promoure el consum local i de proximitat i animar la ciutadania a comprar al xicotet comerç i a consumir els productes del camp i la mar de Benicarló.

La campanya es fa visible a través d’un vídeo promocional que mostra la reobertura del teixit comercial de Benicarló i posa èmfasi en la seguretat que ofereixen tots els establiments comercials de la ciutat i en la dedicació que el sector agrari i pesquer de la ciutat han demostrat durant tota la crisi sanitària.

La campanya s’ha presentat aquest matí en presència de la regidora de Comerç, Clara Cid, i representants de diferents sectors productius: el gerent de la Cooperativa Agrícola Benihort, Guillermo Edo, el president de la Confraria de Pescadors Sant Telm, Francisco Querol, i la vicepresidenta de la Unió de Comerços, Sonia Foix.

La regidora de Comerç ha explicat que es tracta d’una iniciativa que pretén donar visibilitat a tots els sectors «des de la tenda d’aliments de baix de casa, la sabateria de tota la vida, la parada de confiança del Mercat, el bar de la plaça o el Mercat del Dimecres». «Aquest univers —ha recalcat la regidora— és el que manté viu el teixit empresarial de Benicarló, crea ocupació i contribueix al creixement de la nostra economia».

Respecte del sector primari, la regidora també ha lloat «la gran tasca que ha dut a terme durant aquests més de tres mesos», en referència als llauradors i mariners «que en tot el confinament han estat al peu del canó sense descans per a oferir-nos els millors productes de la terra i la mar». «Estic segura —ha subratllat la Clara Cid— que val la pena apostar pels productes de proximitat, no només per la qualitat, sinó també pel servei proper i l’atenció personalitzada que ofereixen».

Per la seua banda, tant el gerent de Benihort com el president de la Confraria com també la vicepresidenta de la Unió de Comerços han coincidit a assenyalar la necessitat de comprar al xicotet productor i han agraït a l’Ajuntament el suport mostrat a través d’aquesta campanya.

Juntament amb el vídeo promocional, s’han editat cartells publicitaris que se situaran en diferents punts visibles de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari