Benicarló impulsa una Campanya Esportiva d'Estiu per a tots els sectors de població

Benicarló impulsa una Campanya Esportiva d'Estiu per a tots els sectors de població
31/05/2021 -

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha presentat una nova edició de la Campanya Esportiva d’Estiu, que té com a objectiu la promoció de la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar. La campanya està dividida en sis programes: el Campus Diverestiu, les Escoles Esportives d’Estiu per a xiquets i xiquetes, les activitats físiques per a joves i adults, els campus d’entitats esportives, els actes i esdeveniments puntuals i els campionats i tornejos populars.

La principal aposta de la Regidoria d’Esports és el Campus Diverestiu, orientat a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys, amb programes adaptats a cada franja d’edat. Enguany hi haurà una àmplia oferta d’activitats esportives que els menuts podran gaudir des de les 9.00 fins a les 13.30 hores. L’oferta per als més joves es complementa amb les Escoles Esportives d’Estiu en horari de vesprada, amb jumple, activitat física adaptada i activitats nàutiques.

Fernando Jovaní ha declarat que «des de la Regidoria intentem arribar a tots els sectors de població amb una àmplia oferta especialment perquè els joves puguen practicar l’activitat física i l’esport d’una manera saludable».

La Campanya Esportiva d’Estiu contempla també activitats físiques per a joves i adults a partir de 14 anys, amb una oferta que combina aeròbic, step, zumba, gimnàstica per a la tercera edat i jumple.

L’oferta de la Campanya Esportiva d’Estiu es complementa amb el campus del Club Bàsquet Benicarló i el del Club Triatló Basiliscus, a més dels actes esportius puntuals i els campionats i tornejos populars, com el Bàsquet Memorial Víctor Pratsevall o el Torneig de Futbol 3×3.

La prematrículació per al Campus Diverestiu, per a les Escoles Esportives d’Estiu i per a les activitats físiques per a joves i adults es pot formalitzar des d’avui fins al 10 de juny a través de la pàgina web www.esportsbenicarlo.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari