Benicarló, preseleccionat en la categoria de Millor Projecte de millora de destí dels Premis SICTED

Benicarló, preseleccionat en la categoria de Millor Projecte de millora de destí dels Premis SICTED
20/04/2021 -

Benicarló ha estat preseleccionat en la categoria de Millor Projecte de millora de destí per a la convocatòria de la XI edició dels Premis SICTED, que reconeixen de forma pública l’esforç realitzat tant per les administracions públiques com per les empreses en la implantació del projecte SICTED.

La iniciativa per la qual Benicarló ha estat preseleccionat és la campanya de la Regidoria de Turisme a través de la qual es van elaborar diversos vídeos del sector turístic de la ciutat amb motiu de la situació provocada per la covid-19. En la iniciativa hi van participar set empreses de restauració, tres d’allotjaments, tres de turisme actiu i una d’oci complementari.

La campanya es va fer amb l’objectiu de donar suport a l’empresariat turístic de Benicarló i de traslladar el missatge de la ciutat com a destinació turística segura.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha destacat que «hem volgut crear un vincle entre els futurs turistes i les persones que gestionen els negocis turístics, ja que darrere de cada negoci hi ha un perfil humà i una història personal». «Són negocis que han passat de generació en generació, que han patit altres crisis, però que han demostrat i demostren aquesta capacitat de sobreposar-se, modernitzar-se i continuar endavant», ha remarcat la regidora.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista. Actualment, 10 empreses i entitats de Benicarló estan reconegudes amb el segell de qualitat SICTED i altres 9 estan adherides al projecte, a l’espera d’aconseguir el segell.

Les empreses reconegudes són Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe, la Tourist Info de Benicarló, Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari