Benicarló tanca amb èxit la seua participació en cinc fires clau en el sector turístic

La temporada va començar al gener a Fitur i ha finalitzat este cap de setmana a la fira Aratur, on es concentra una part molt important del mercat turístic de Benicarló

Benicarló tanca amb èxit la seua participació en cinc fires clau en el sector turístic
28/05/2024 -

La Regidoria de Turisme l’Ajuntament de Benicarló ha finalitzat amb èxit la seua participació en cinc de les fires de turisme més importants d’aquest primer semestre de 2024: Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona), Btravel (Barcelona), Expovacaciones (Bilbao) i Aratur (Saragossa). Aquestes fires han estat una oportunitat excepcional per a promocionar l’oferta turística de la ciutat i establir connexions amb professionals del sector i visitants interessats en noves destinacions.
La presència de Benicarló en aquestes fires ha permès presentar una oferta turística diversificada, que inclou turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments. Així mateix, s’ha posat de relleu la qualitat dels seus establiments, molts dels quals compten amb el segell SICTED, que garanteix un servei d’excel·lència.

A través d’aquestes fires, el Departament de Turisme ha pogut captar l’atenció de nombrosos visitants i operadors turístics i ha consolidat la presència de Benicarló en mercats nacionals estratègics com són el País Basc, Catalunya, Aragó, Navarra i Madrid.

La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha valorat molt positivament la presència de Benicarló en aquestes fires: «La nostra participació ha estat fonamental per a donar a conèixer la riquesa i diversitat de l’oferta turística que tenim a Benicarló. Hem pogut establir contactes valuosos i incrementar la visibilitat de la nostra ciutat en mercats clau com són el basc, el català, l’aragonès, el navarrès i el madrileny».

«La resposta dels visitants —ha dit la regidora— ha estat molt positiva, especialment pel que fa a les nostres propostes de turisme gastronòmic i cultural. Continuarem treballant amb el mateix entusiasme per consolidar Benicarló com una destinació turística de referència».

Amb la finalització de la temporada de fires d’aquest primer semestre, Benicarló es prepara per a rebre els turistes i visitants amb una oferta turística renovada i de qualitat, reafirmant el seu compromís amb la promoció i el desenvolupament turístic de la ciutat.

Per al segon semestre de l’any quedaran pendents les diferents fires gastronòmiques de la Comunitat Valenciana, com són Alicante Gastronómica o Mediterránea Gastrónoma, accions de Street Marketing, a més de la Feria Intur de Valladolid, que se celebra al mes de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari