Benicarló transmet a la nova directora territorial de Presidència les seues reivindicacions i posa el focus en el conservatori

Benicarló transmet a la nova directora territorial de Presidència les seues reivindicacions i posa el focus en el conservatori
19/05/2021 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut la visita de la nova directora territorial de Presidència, Eva Redondo, i li ha traslladat les principals qüestions que l’Ajuntament té pendents de resoldre amb les diferents conselleries.

D’una banda, Xaro Miralles ha recordat a la directora territorial la «necessitat d’accelerar al màxim» el traspàs del Conservatori de Música Mestre Feliu, que actualment està pendent de la firma del conveni per a què puga fer-se efectiu el canvi de titularitat.

Sobre un altre traspàs de titularitat, el dels centres socials especialitzats (tres residències i dos centres de dia), l’alcaldessa ha demanat a la directora territorial que s’avance «en la mesura del possible» la tramitació del canvi de titularitat i ha anunciat que «demanaren una reunió amb la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, per a què la Generalitat complisca la Llei 3/2019 de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana. «Des de l’Ajuntament —ha explicat l’alcaldessa— ja hem remés a documentació corresponent a la Conselleria i ara necessitem una resposta».

Pel que fa a la rotonda de la Ratlla del Terme, que està pendent de la redacció del projecte bàsic, Xaro Miralles ha insistit a la directora territorial en la necessitat d’impulsar «amb la màxima celeritat aquesta rotonda que és imprescindible per a la seguretat de la zona».

Finalment, l’alcaldessa ha recordat a la directora territorial altres projectes pendents d’executar per part de la Generalitat, com ara la senyalització de la via litoral, actuacions de la Direcció General de Ports en la zona de la desembocadura de la rambla de Cervera o la necessitat d’una nova canonada d’aigua potable al camí de Sant Gregori. Sobre el Pla General d’Ordenació Urbana, Miralles ha remarcat que «estem pendents de la Declaració ambiental i territorial estratègica (DATE), així com d’informes sectorials».

La directora territorial s’ha compromés a traslladar totes les peticions a les diferents conselleries per tal d’accelerar al màxim la tramitació de tots els assumptes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari