Els bombers salven a un gos atrapat que anava a ser arrossegat per l'aigua a Benicarló

El Consorci Provincial de Bombers ha realitzat més d’un centenar de serveis des que va començar la DANA

Els bombers salven a un gos atrapat que anava a ser arrossegat per l'aigua a Benicarló

La DANA ha provocat greus inundacions a la província de Castelló i els serveis d’emergències no han deixat de treballar per a aixecar aigua, evacuar persones i animals i protegir béns. Els bombers han realitzat més de 30 rescats, un d’ells el d’un gos atrapat en una furgoneta que anava a ser arrossegada en una riuada a Benicarló.

Tal com ha informat el Consorci Provincial de Bombers de la província de Castelló, aquest dissabte a les 17.45 hores es va rebre l’avís que hi havia una furgoneta atrapada en l’aigua en el llit de la rambla Cervera de Benicarló.

Fins allí es van desplaçar els bombers, que van confirmar la gravetat de la situació: si no actuaven immediatament, la furgoneta seria arrossegada pel fort corrent de l’aigua, assenyala el consorci.

Els bombers van accedir ràpidament al vehicle i van aconseguir rescatar al conductor, un home, que es trobava a l’interior. No obstant això, en la furgoneta també hi havia un gos.

Després d’una ràpida intervenció, van aconseguir salvar al gos tan sols uns moments abans que la furgoneta fora arrossegada pel fort corrent de la rambla Cervera de Benicarló.

Més d’un centenar de serveis

Aquest matí, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha realitzat un balanç de la seua actuació des que va començar la DANA. Han sigut 140 els serveis fins al matí d’aquest diumenge, dels quals 31 han sigut rescats.

No obstant això, malgrat que les pluges han finalitzat, els efectius han continuat treballant durant tot el diumenge amb aixecaments d’aigua o rescats d’animals, la majoria a la Plana Baixa. Aquesta vesprada, a Nules s’ha rescatat a diversos animals que es trobaven en un habitatge aïllat per inundació i posteriorment s’ha mobilitzat a efectius per al rescat d’un gos caigut a un barranc d’uns 12 metres a Segorbe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari