L'exposició permanent del Mucbe 'Terra d'Ibers' s'obrirà al públic el 30 d'abril

L'exposició permanent del Mucbe 'Terra d'Ibers' s'obrirà al públic el 30 d'abril
22/04/2021 -

L’exposició permanent «Terra d’Ibers», un dels projectes més ambiciosos del Mucbe dels últims anys, es podrà visitar a partir del dia vinent 30 d’abril. La mostra està ubicada en les sales 9 i 10 del primer pis del museu i presenta la col·lecció dels fons arqueològics del museu, millorant notablement els continguts expositius que es mostraven fins ara.

D’una banda, s’han ampliat i s’han adaptat els continguts a objectius més pedagògics i, d’altra banda, s’ha millorat la circulació dels visitants i el recorregut de l’exposició, afavorint d’aquesta manera un circuit adaptat per a tots els públics. A més, s’ha millorat l’accessibilitat dels objectes exposats i la il·luminació de les peces.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, s’ha mostrat molt satisfet de poder obrir al públic una exposició que, ha dit, «valorat tot el nostre patrimoni arqueològic que fins ara no havíem pogut mostrar en condicions per falta d’un projecte potent». Manchón també ha recordat que «el fet que el Mucbe ja siga oficialment un museu reconegut, ens permet guardar i conservar totes les peces i, ara, amb aquest projecte, a més podem exposar-les amb tota la seua esplendor».

«A més —ha remarcat el regidor—, aquesta exposició, que és eminentment didàctica, compleix un dels nostres principals objectius, que és transmetre la cultura i els valors a tots els públics, especialment als nostres joves».

A causa de les restriccions vigents, l’entrada al Mucbe el primer dia de la mostra estarà limitada. Les persones que vulguen assistir a la inauguració amb visita dinamitzada a les 19.00 s’hauran d’inscriure per telèfon al 964 46 04 48 o per correu electrònic a correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org. A partir del 2 de maig (l’1 de maig és festiu i el museu estarà tancat), l’exposició ja es podrà visitar en l’horari habitual sense necessitat de demanar cita prèvia.

Cal recordar que aquesta és una mostra cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari