La Nit en Vetla donarà prioritat a la seguretat sense oblidar l'aposta per la cultura

La cita serà el 31 de juliol i es concentrarà en espais a l’aire lliure però que permeten control d’aforament: plaça de Sant Bartomeu, Jardí del Mucbe, pati de la Salle i plaça de l’Ajuntament. Hi haurà venda d’entrades a un preu simbòlic d’1 euro del 21 al 24 de juliol i del 28 al 31 de juliol.

La Nit en Vetla donarà prioritat a la seguretat sense oblidar l'aposta per la cultura
08/07/2020 -

La vuitena edició de la Nit en Vetla serà la més especial i diferent de totes les que s’han viscut fins ara. A pesar de la situació excepcional, la Regidoria de Cultura ha tornat a apostar de forma decidida per celebrar una de les nits més màgiques de l’any a Benicarló i, al mateix temps, ha fet un pas endavant per la recuperació del sector cultural, un dels més afectats per la pandèmia de la covid19.

Així ho ha confirmat el regidor de Cultura, Pedro Manchón: «A pesar de tot el que estem vivint, no hem volgut renunciar a la cita anual de la Nit en Vetla, tant pel que suposa a nivell cultural com també comercial». «Això sí —ha afegit el regidor— hem d’acceptar que aquesta no serà una edició com les anteriors i que les mesures i els protocols de seguretat seran molt rigorosos».

Cadascun dels 5 espectacles que es podran vore comptaran amb un equip d’informadors que aniran comunicant a la ciutadania les mesures obligades i controlaran els accessos i l’aforament. És per això que tots els escenaris seran espais oberts però amb accessos controlats d’entrada i sortida: el lateral de la plaça de Sant Bartomeu, el Jardí del Mucbe, el pati del Col·legi La Salle i la plaça de l’Ajuntament.

En cada escenari es representaran dos passis de cada espectacle, amb una separació de temps suficient com per a netejar i desinfectar l’espai entre un passi i el següent. S’exigirà l’ús de mascareta i es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic o desinfectants autoritzats. I no es lliurarà al públic cap llibret ni programa ni cap tipus de documentació en paper.

La venda d’entrades es realitzarà al Mucbe en dos períodes diferents: del 21 al 24 de juliol es podran adquirir un màxim de 4 entrades per persona per a 2 espectacles. El segon període de venda d’entrades serà del 28 al 31 de juliol i es podran adquirir un màxim de 6 entrades per persona per a 3 espectacles. Cada entrada tindrà un preu simbòlic d’1 euro que permetrà controlar l’assistència i els aforaments. Les cadires seran numerades però no es podran triar els seients, sinó que es donaran les cadires per ordre de proximitat amb l’escenari.

La programació arrancarà amb l’espectacle Lo Carrofil, de la companyia Efímer, que instal·larà el seu meravellós carrusel a la plaça de Sant Bartomeu de les 18.00 a les 22.00 hores. Per a aquest espectacle no serà necessària la compra d’entrades, com tampoc per a l’espectacle itinerant Traps, de la mateixa companyia, que rodarà pels carrers del centre de Benicarló en dos horaris diferents: a les 19.30 i a les 21.30 hores.

Els espectacles que sí que necessitaran entrada seran: Koselig, de la companyia Capicua, que s’instal·larà al pati del Col·legi La Salle (passis a les 20.00 i a les 22.30 hores); Love, love, love, de la companyia Animasur, que s’estrenarà a Benicarló (plaça de l’Ajuntament a les 21.00 i a les 23.30 hores); i Sin miedo, de Maintomano, (Jardins del Mucbe a les 21.00 i a les 23.30 hores).

El regidor de Cultura ha finalitzat la presentació de la programació insistint que «tothom que vinga a gaudir de la Nit en Vetla s’ha de sentir molt segur perquè ho tenim tot absolutament previst» i ha recordat a la ciutadania que «la protecció de tots comença a casa», en referència a la necessitat de complir diàriament les normes d’higiene i seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari