Autònoms, microempreses i petites empreses poden sol·licitar la subvenció del II Pla Reactiva de Benicàssim

L’objectiu d’aquest pla és contribuir a la viabilitat econòmica de totes les empreses que desenvolupen la seua activitat en el terme municipal

Autònoms, microempreses i petites empreses poden sol·licitar la subvenció del II Pla Reactiva de Benicàssim
28/06/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim manté obert el termini per a presentar sol·licituds d’ajuda del II Pla Reactiva Benicàssim, que té l’objectiu posat a contribuir a la viabilitat econòmica de totes les empreses, independentment del sector, que desenvolupen la seua activitat en el terme municipal de Benicàssim i que han vist reduïts els seus ingressos a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia pel Covid-19.

Les persones interessades tenen fins el divendres 2 de juliol per a sol·licitar les ajudes destinades a fer costat a les persones autònomes, microempreses i petites empreses per a fer front als efectes originats pel Covid-19 i a reactivar econòmicament el municipi. Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “amb aquesta línia de subvencions, l’Ajuntament de Benicàssim vol contribuir a la viabilitat econòmica de totes les empreses, que desenvolupen la seua activitat en el nostre municipi i han vist reduïts els seus ingressos en més de 10% durant l’exercici 2020 respecte als ingressos obtingut en l’exercici 2019, i fer costat econòmicament als nous emprenedors que hagen iniciat la seua activitat en 2020 i 2021”. L’alcaldessa recorda que el consistori ha destinat dos milions d’euros a l’II Pla Reactiva Benicàssim “que se sumen als 975.000 euros destinats al Pla Resistir i que contribueixen al fet que els autònoms i empreses puguen resistir aquesta crisi econòmica”.

Tal com recullen les bases d’aquesta segona edició, poden acollir-se a la subvenció, tant les persones físiques o jurídiques, com les comunitats de béns, societats civils o altres entitats econòmiques sense personalitat jurídica, legalment constituïdes i que duguen a terme les activitats empresarials o professionals que motiven la concessió de les subvencions.

Els requisits a complir per a accedir a les ajudes, així com tota la documentació a aportar, poden consultar-se en la la web municipal (www.ayto.benicassim.es), en l’apartat “II Pla Reactiva Benicàssim”.

La quantia màxima de la subvenció per tots els conceptes serà de 4.000 euros o, quantia proporcional en cas d’esgotar-se el crèdit disponible per les sol·licituds presentades. El percentatge subvencionable dependrà de la reducció d’ingressos del 2020 respecte al 2019. En aquest sentit, si la reducció se situa entre el 100% i el 75%, el percentatge subvencionable serà del 100%. Si la reducció se situa entre el 75% i el 50%, el percentatge subvencionable serà del 75%. Si la reducció se situa entre el 50% i el 25%, el percentatge subvencionable serà del 50%; i, finalment, si la reducció se situa entre el 25% i el 10%, el percentatge subvencionable serà del 25%. Així mateix, en cas d’inici d’activitat durant el 2020-2021 se subvencionarà el 50% de les factures que justifiquen com a despeses.

Per a resoldre les qüestions que puguen sorgir a l’hora de presentar la documentació, i amb l’objectiu posat a orientar i ajudar a la ciutadania i col·laborar amb les empreses locals, l’Ajuntament de Benicàssim compta amb l’Oficina Reactiva, un punt d’atenció directa per a tots els interessats i interessades a accedir a les ajudes.
L’Oficina Reactiva es troba en la planta baixa de la casa consistorial i l’atenció presencial és de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores amb cita prèvia. Per via telefònica, es pot contactar amb el personal de l’Oficina Reactiva a través dels números 964 300 962 (extensions 243 i 294), 628 877 465 i 686 226 268. També s’ha habilitat el correu electrònic reactiva@benicassim.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari