Benicàssim obri la segona convocatòria per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis

Benicàssim obri la segona convocatòria per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis
07/08/2021 -

La Generalitat Valenciana, amb el suport de l’Ajuntament de Benicàssim, ha obert la segona convocatòria de les Ajudes Parèntesis, contemplades dins del Pla Resistir, dirigides a autònoms i microempreses l’activitat de les quals s’ha vist afectada per la pandèmia provocada per la Covid-19.

Les persones treballadores autònomes i les microempreses de Benicàssim de fins a 10 treballadors, incloses en sectors com el comerç, el transport, l’hostaleria, la restauració o l’oci podran acollir-se a la segona convocatòria. Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “després de 18 mesos de pandèmia, aquesta segona convocatòria, a la fi contempla a sectors que fins hui la Generalitat havia oblidat en l’anterior convocatòria del Pla Parèntesi, i que només s’havien pogut beneficiar d’ajudes gràcies al Pla Reactiva I i II de l’Ajuntament de Benicàssim” .

Instal·lacions elèctriques, lampisteria, fusteria, pintura i envidrament, reparacions, perruqueries, comerç al detall, transport per taxi, servei de mudança o activitats de fotografia, traducció i jardineria, són alguns dels nous sectors inclosos en aquesta nova línia d’ajudes.

El nostre objectiu és que ningú es quede fora i puguem ajudar al màxim d’empreses però continuem lamentant que la Generalitat, en la seua línia d’ajudes, arribe tard i seguisca sense contemplar a sectors econòmics estratègics i que en molts casos poden superar els 10 treballadors”, ha destacat Marqués .

Amb un crèdit total de 531.113,04 euros, les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 16 d’agost inclòs. Aquestes ajudes contemplen, igual que en l’anterior edició, que cada persona autònoma o microempresa rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Susana Marqués ha recordat que “el total d’ajudes destinades a la reactivació econòmica del teixit empresarial de Benicàssim per part del consistori ascendeix a 3 milions aportats en les dues edicions del Pla Reactiva Benicàssim i als quals ara s’uneix les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana”.

Els interessats hauran de presentar les sol·licituds en el registre electrònic de l’Ajuntament de Benicàssim i l’imprés de sol·licitud estarà disponible en la seu electrònica en la web municipal (www.ayto.benicassim.es), en l’apartat destinat a aquestes ajudes (http://ayto.benicassim.es/ayuntamiento/es/1840/plan-resistir-ayudas-ayudas-parentesis). En aquest mateix espai web està disponible la informació i documentació de la convocatòria i s’ha habilitat l’accés a la seu electrònica per a formular la sol·licitud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari