Benicàssim renova el seu compromís amb els estàndards d'excel·lència turística

Benicàssim renova el seu compromís amb els estàndards d'excel·lència turística
26/01/2024 -

El palau de Cristall de Cibeles ha acollit la Nit Q en la qual s’han entregat les certificacions a la Q de Qualitat turística que atorga en Institut de Qualitat Turística Espanyola en el qual Benicàssim renova cada any com a part del “compromís amb els estàndards d’excel·lència turística de Benicàssim en Qualitat Turística i Certificats Mediambientals que certifiquen l’esforç col·lectiu que des de l’ajuntament fem al costat dels nostres comerciants, hotelers i hostalers, treballant la qualitat i la credibilitat. Perquè són les coses fetes amb passió, il·lusió i ganes, les que ens permeten avançar en competitivitat”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

“El caràcter amable, optimista i mediterrani de Benicàssim és indiscutible; una ciutat vibrant que viu oberta al món i mirant a la mar que convida a qui ens visita a descobrir cada racó, a assaborir d’una gastronomia elaborada amb productes de proximitat i a connectar amb la naturalesa gaudint d’una posta de sol des del Desert de les Palmes, o de l’alba enfront de la mar des de qualsevol de les nostres cinc platges urbanes, cuidades amb manyaga al llarg de l’any, i guardonades amb la “Q” de Qualitat turística i Certificats Mediambientals, que reconeixen la seua excel·lència”, ha subratllat Marqués.

Concretament Benicàssim porta col·laborant de manera voluntària en el sistema de qualitat turística espanyola des de fa diverses dècades, en les quals anualment se certifica el servei, les instal·lacions, i la gestió de les empreses i institucions turístiques espanyoles. És una certificació que indica el compromís dels empresaris i institucions per a aplicar millores en la qualitat dels seus productes i serveis, i que l’Ajuntament de Benicàssim renova anualment en el Tourist Info Casa Abadia, i les seues platges.

Cal destacar que Benicàssim treballa les certificacions centrades en paràmetres de millora de qualitat progressiva i sostenibilitat mediambiental. Així bé, la ciutat mediterrània a més de la Q de Qualitat, anualment passa auditories d’ISO 14001, en les quals se certifica la gestió ambiental dels 7 quilòmetres de platja, i revalida les 5 banderes blaves. A més, “el sector empresarial de la ciutat també està compromés des del principi amb els paràmetres de qualitat i sostenibilitat treballant de la mà amb el consistori per a oferir la millor versió de Benicàssim”, ha conclòs la regidor de Turisme, Elena Llobell, sobre les certificacions empreses Q i la certificació SICTED, de la qual fan part una vintena d’empreses turístiques del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari