Benicàssim condiciona l'entorn de l’Eurosol

L’espai compta amb un nou lavabo, vestuaris i una escultura de Clemente Martín i Javier Tárrega

Benicàssim condiciona l'entorn de l’Eurosol
07/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha condicionat l’entorn de l’Eurosol amb una sèrie d’actuacions. Com ha explicat la regidora de Platges, Elena Llobell, “hem instal·lat un lavabo públic amb dos vestuaris, s’han pintat els bancs de la passarel·la, i s’ha instal·lat també una escultura donada pels artistes locals Clemente Martín i Javier Tárrega que, al costat de la gespa artificial, embelleix l’entorn”.

Membres de l’equip de govern, encapçalat per l’alcaldessa, Susana Marqués, han visitat hui les actuacions de millora realitzades entorn de l’Eurosol al costat dels artistes els qui han comentat que l’escultura, que porta el nom “Salvem el Mediterrani”, “té com a objectiu conscienciar a la gent que això, el Mediterrani, és nostre i ho hem de salvaguardar i cuidar”. L’escultura està realitzada amb elements reciclats i entre els elements destaquen espines de peixos, un ancora i les mitges llunes que simbolitzen la marca de Benicàssim.

Elena Llobell ha indicat que les actuacions realitzades s’uneixen a la instal·lació de papereres i la millora de la passarel·la de fusta per part del Servei Provincial de Costas, així com a la millora duta a terme l’any passat pel consistori en aquesta mateixa zona i que es va centrar en la instal·lació d’una nova barana d’acer inoxidable en la rampa d’entrada a la platja enfront de la zona de l’Eurosol, “una actuació inclosa en la línia de treball marcada pel consistori per millorar l’accessibilitat i els serveis a les platges”.

Afegir que a la platja Els Terrers, al costat de la zona d’actuació visitada hui, s’han anivellat els cudols que s’amunteguen per efecte de les marees durant l’hivern. “Ho hem anivellat a la cota de la passarel·la i per a guanyar-li uns quants metres a la mar, respectant en tot moment les zones d’arena que ixen al sud dels espigons”, ha finalitzat l’edil de Platges.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit per la seua part que totes aquestes actuacions “se sumen a les que duem a terme durant tot l’any perquè els veïns i visitants poden gaudir de la nostra costa en les millors condicions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari