Benicàssim dinamitza la costa amb gimnàstica a la platja i el mercat d'artesania Torre Sant Vicent

Benicàssim dinamitza la costa amb gimnàstica a la platja i el mercat d'artesania Torre Sant Vicent
28/06/2020 -

Amb l’entrada de l’estiu, Benicàssim comença a dinamitzar a poc a poc la costa. Després de l’hissat de la bandera blava que certifica la qualitat de totes les platges del municipi, el mercat d’artesania Torre Sant Vicent ja ha obert les seues portes. Situat en el Passeig de les Arts, al costat de l’amfiteatre Pepe Falomir, el mercat ambulant ofereix cada tard-nit tota una sèrie de productes artesans entre els quals es troben joieria i bijuteria, tèxtil, complements i articles de decoració, entre altres.

L’alcaldessa, Susana Marqués i la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, van visitar la primera jornada d’activitat i l’edil responsable de l’àrea va comentar que “el mercat ambulant ha obert les seues portes per a oferir productes artesanals de qualitat i amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides”. En aquest sentit, els visitants han d’utilitzar mascareta i respectar la distància entre persones de, almenys, 1.5 metres. A més, s’ha instal·lat una senyalística en el sòl per a organitzar el trànsit en el passeig “i que les visites i compres al mercat ambulant es puguen realitzar amb les màximes garanties”, ha afegit Vanessa Batalla.

Seguint amb la dinamització en la costa de Benicàssim, l’esport estarà present a les platges a partir de l’1 de juliol amb les activitats organitzades per la regidoria d’Esports. Com ha explicat l’edil responsable, Arturo Martí, la regidoria ha preparat una sèrie d’activitats esportives gratuïtes en les diferents platges del municipi. Heliòpolis, Torre Sant Vicent i L’*Almadrava acolliran des de l’1 de juliol, a les 8.00 i a les 20.00 hores, les diferents sessions de tonificació, aiguagim, ritmofitness o estiraments i que s’allargaran fins al 31 d’agost.

Recordar que l’1 de juliol també començarà el programa d’activitats en el poliesportiu municipal i que, com a novetat per a la present edició, l’amfiteatre Pepe Falomir i el parc El *Trenet se sumen als espais on es desenvoluparà el programa esportiu que combina diferents disciplines esportives per a donar cobertura a tots els interessats. Com a novetat, l’amfiteatre Pepe Falomir acollirà l’activitat cos/ment en la qual es podran combinar diverses disciplines com a ioga, pilates, stretching i tai-chi, mentre que el parc El Trenet acollirà l’activitat de tonificació anomenada força funcional. Aquestes dues opcions se sumen a les activitats que es desenvoluparan en el poliesportiu municipal i que són tai-chi, ioga, balls de saló, pilates, cardiobox i GAP. Aquest programa està dirigit a un públic a partir de 16 anys i el preu per a cada activitat durant els mesos de juliol i agost és de 45 euros. La inscripció continua oberta en https://reservasdeportes-benicassim.deporsite.net/.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari