Benicàssim inclou en els Plans Provincials d'Obres quatre millores d'infraestructures del Cicle Integral de l'Aigua

Entre les actuacions previstes s’inclou la reparació de danys estructurals en diversos canals d’eixida d’aigües pluvials

Benicàssim inclou en els Plans Provincials d'Obres quatre millores d'infraestructures del Cicle Integral de l'Aigua
08/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim té definides les quatre actuacions incloses en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i cofinançades juntament amb el consistori.

Com explica la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, “continuarem amb l’execució de millores de les infraestructures del cicle integral de l’aigua i en aquest sentit centrem les actuacions en la gestió d’aigües pluvials i residuals”.

Entre les obres previstes es troba la reparació de danys estructurals en diversos canals d’eixida d’aigua pluvials localitzats en La Ratlla, al carrer Delícies, en Sigalero, en Fons, La Cort, Jorge Comín, Baladres i Sequiota. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha visitat al costat de l’edil Elena Llobell i tècnics de l’àrea el canal de Sequiota, situat en el Barranc de Farja i que presenta una corrosió molt greu. Per a l’execució dels treballs es recorrerà a diverses solucions constructives segons el grau d’oxidació de l’armadura, i la seua afectació en l’entorn, i el termini d’execució serà de dos mesos, des de la signatura de l’acta de comprovació de replanteig.

Els altres tres projectes contemplats per al seu cofinançament amb el Pla Provincial d’Obres i Serveis es refereixen a millores quant a la gestió d’aigües residuals i, concretament, està previst actuar en el sobreeixidor d’aigües residuals en l’avinguda Ferrandis Salvador amb el carrer Palmerar, en el tub de desguàs al carrer Sequiota, i en el subministrament i instal·lació de tres bombes en càmera seca i quadre elèctric de control de les bombes en l’Estació de Bombament de Farja.

El consistori calcula que després dels projectes corresponents i el procés de contractació, l’execució de les obres puga iniciar-se entre setembre i octubre.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha comentat que “des de fa dos anys destinem la subvenció del Pla Provincial d’Obres i Serveis a unes obres tan importants, però poc visuals com són el manteniment de totes aquelles infraestructures que estan en el nostre subsol i que ajuden a un funcionament òptim de la gestió de pluvials i residuals. L’any passat vam aconseguir atenuar els problemes d’inundabilitat al carrer Doctor Fleming, Senia Sevilla, La Corte o la zona del Voramar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari