Compte arrere per a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva de Benicàssim

Compte arrere per a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva de Benicàssim
17/09/2021 -

Benicàssim ha iniciat el compte arrere per a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva. L’ajuntament ja ha començat el repartiment del programa de festes i les que seran proclamades demà dissabte regnes de les festes, Carla Soriano i María Eixau, al costat de les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes, ja han recollit el programa que contempla tots els actes que es desenvoluparan del 18 al 25 de setembre i que com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “hem treballat per a adaptar-los a les mesures i protocols sanitaris exigibles amb l’objectiu que tots els nostres veïns i quants ens visiten puguen gaudir de les nostres festes amb seguretat. Ha sigut trist haver de renunciar a alguns actes arrelats a les festes i la decisió de les quals ha obeït a un criteri valorat de prudència i responsabilitat”.

Les huit jornades festives començaran amb la doble despertà estàtica que tindrà lloc el dissabte a les 9.00 hores a càrrec de Deus del Foc. Després d’això, les activitats infantils coparan gran part de la programació del matí i el pàrquing del Clot, al costat de l’Escola Infantil Dolores acollirà una Globotraca i tallers per als menors. A les 18.00 hores, en aquest cas en la plaça Constitució, hi haurà màgia i show amb l’espectacle ImpulS.O.S.

I serà en la plaça de les Corts Valencianes on, a partir de les 21.00 hores, tinga lloc l’acte més esperat per Carla, María, Andrea, Alicia i Emma: la seua proclamació. Les cinc conformen un regnat amb una gran tradició festera, ja que entre les seues famílies hi ha hagut reines i dames que han representat a Benicàssim. Ara, les dues joves i les tres xiquetes continuaran aquesta tradició i fins al 25 de setembre els espera una sèrie d’actes tradicionals, musicals i culturals “que portem mesos preparant perquè siguen concordes a la situació actual, però amb l’objectiu posat de tornar a recobrar la il·lusió per celebrar uns dies de festa en germanor i alegria”, ha finalitzat el regidor de Festes, Arturo Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari