Benicàssim obri el dimecres el termini per a la preinscripció als tallers per a la Formació Per a Adults

Un any més les places seran adjudicades mitjançant rigorós sorteig, on quedarà establit l’ordre alfabètic dels inscrits


Benicàssim obri el dimecres el termini per a la preinscripció als tallers per a la Formació Per a Adults
31/08/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria d’Educació, obri demà dimecres 1 de setembre el termini de preinscripció per als tallers de l’Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA). Una preinscripció que es pot realitzar de manera telemàtica emplenant la instància disponible en la seu electrònica de l’ajuntament (benicassim.sedelectronica.es) o bé de manera presencial, baix petició de cita prèvia, trucant al telèfon 964300962 de dilluns a divendres de 8.00 a 17.00 hores.

Com ha explicat la Regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, “igual que l’any passat per a mantindre les mesures de prevenció COVID garantint el distanciament interpersonal i evitar les aglomeracions que se solen produir les primeres jornades de preinscripció dels tallers, el 10 de setembre es farà un sorteig públic en el qual es traurà una lletra a l’atzar a partir de la qual s’aniran atorgant les places dels inscrits, seguint l’ordre alfabètic del primer cognom de l’alumne”. Amb tot, el termini de preinscripció als cursos per al primer trimestre s’allargarà fins al 8 de setembre.

Per als mesos d’octubre a desembre, la FPA ofereix un total de catorze tallers: de manualitats, de cort i confecció, de dansa àrab, d’escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d’antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica (nivell inicial), fotografia (nivell inicial), sevillanes, mindfulness (gestió mental i emocional) i d’història de l’art.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, els preus públics dels tallers es mantenen “un any més i dins de la línia que seguim des de l’equip de govern de no pujar la pressió fiscal, congelant taxes i preus públics”. Així, els preus dels tallers ronden els 18 i 27 euros per a tot el trimestre i el Moll del Raïm i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià són els espais municipals que acolliran gran part dels tallers, però en el cas del taller de sevillanes serà en el poliesportiu municipal, mentre que la dansa àrab s’impartirà en el Centre Esportiu Sport Ksim. Com ha afegit l’alcaldessa, “en tots els espais s’intensificaran les mesures de neteja i desinfecció que permetran la realització de totes les activitats amb totes les garanties i mesures de seguretat sanitària”.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, el 15 de setembre es publicaran les llistes provisionals d’admesos i d’espera i fins al dia 16 inclòs s’admetran reclamacions. Amb tot, el dia 21 es publicaran les llistes definitives i començarà el període de matrícula que s’estendrà fins al 27 de setembre. El període per a cobrir places vacants serà a partir de l’1 d’octubre, el procediment és el mateix que per a la preinscripció i en cas de ser admés s’avisarà telefònicament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari