Benicàssim prepara una gran festa gratuïta de Cap d'Any amb focs artificials i orquestra

L’Ajuntament posa a la disposició dels veïns el bus circular per a poder desplaçar-se pel municipi sense necessitat d’agafar el cotxe

Benicàssim prepara una gran festa gratuïta de Cap d'Any amb focs artificials i orquestra

Benicàssim es prepara per a acollir una gran festa per a donar la benvinguda a l’any 2023 en dia de Cap d’Any que comptarà amb activitats infantils, focs artificials i orquestra. L’Ajuntament ha programat una jornada amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics i en diferents espais.

Una d’elles és una festa de Cap d’Any per als més xicotets a partir de les 11 del matí en la plaça de Les Corts, on podran gaudir d’un complet programa d’activitats d’entreteniment, fins que a les 12 del migdia sonen les campanades infantils i es repartisca el cotilló.

Per a la nit, el consistori ha previst una carpa en el bulevard al costat del passeig Pérez Bayer que serà punt de trobada per a gaudir de l’última nit de l’any gràcies a l’actuació de l’Orquestra SuperMágic, que animarà la vetlada i allargarà la celebració fins a les 5 de la matinada. L’accés a la carpa serà gratuït i estarà obert per a tots els públics, encara que l’aforament és limitat.

El tradicional punt de trobada per a celebrar l’entrada de l’any és l’Església de Sant Tomàs de Villanueva on es podran prendre el dotze raïms després de les campanades hi haurà castells artificials.

Per a poder gaudir d’aquesta completa agenda d’oci, des de l’Ajuntament s’ha volgut reforçar la seguretat i comoditat en els desplaçaments pel que com a novetat s’ha establit un servei extraordinari d’autobús circular. Un transport que estarà operatiu des de les 22 hores del dia 31 fins a les 06 hores de dia 1 de gener i amb una freqüència d’un a l’hora recorrerà els principals punts del nucli urbà i urbanitzacions.

Nit de Reis

La Nit de Reis també comptarà amb activitats per a xicotets i majors. La tradicional cavalcada de Reis donarà inici a les 17 hores des del Pont de Ferro i recorrerà el carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló per a acabar en la plaça de Les Corts on es dirigiran a tots els xiquets. Posteriorment, els Reis d’Orient aniran casa per casa a repartir els regals als menors que durant aquest any s’hagen portat bé.

En paral·lel, l’agenda musical (també en la carpa de Cap d’Any) començarà amb “tardeo” al voltant de les 17 hores amb el grup FIVE5 i tancarà la nit del Tortell amb l’orquestra The Luxe donant per finalitzades les més de 70 activitats per a diferents públics organitzades per l’Ajuntament de Benicàssim per a Nadal i amb la mirada posada en les Festes Patronals en Honor de Sant Tomàs i Santa Águeda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari