Benicàssim passa amb èxit les auditories de les seues platges i serveis

Benicàssim passa amb èxit les auditories de les seues platges i serveis
11/08/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha superat de manera positiva l’auditoria de primer seguiment de Gestió Mediambiental (ISO 14001:2015) i la Q de Qualitat a les platges. Com ha confirmat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “l’auditoria de primer seguiment s’ha superat amb èxit, sense cap no conformitat”.

En les dues auditories es destaca el pla de contingència realitzat per l’Ajuntament de Benicàssim davant la Covid-19. En aquest sentit, es posa en valor els panells informatius instal·lats en els accessos a la platja amb les pautes a seguir per la ciutadania, així com el control d’aforament i el compliment de les mesures de distància social mitjançant el servei de salvament i socorrisme i els informadors disposats per la Generalitat Valenciana. Incidir que la seguretat a les platges es reforça amb un dron dotat amb un sistema d’intel·ligència artificial capaç de detectar l’excés d’aforament o l’incompliment del distanciament social.

Així mateix, dins dels canvis significatius es destaca la posada en marxa del Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (Paus) així com el primer esborrany de l’Anàlisi de Riscos i Vulnerabilitats al canvi climàtic de Turisme i Platges, desenvolupat a través de la Regidoria de Desenvolupament Sostenible.

El manteniment de les instal·lacions i equipament a les platges de Benicàssim, com a passarel·les, llavapeus, accessos de minusvàlids, jocs, serveis públics, són altres elements valorats de manera positiva en les auditories, igual que els punts d’informació de la platja i els serveis higiènics.

Cristina Fernández ha indicat que “enguany, més que mai, és molt important mantenir els estàndards de qualitat i excel·lència i, conscients que les platges de Benicàssim són el nostre principal reclam turístic, treballem de manera transversal les diferents àrees del consistori ja siguen turisme, serveis públics, sanitat i seguretat, per a garantir la qualitat de les mateixes durant tot l’any”. Un treball coordinat també valorat per l’edil de Platges, Elena Llobell, qui afig que “la implicació i esforç de totes les àrees implicades ha sigut màxima perquè les nostres platges compten amb totes les garanties”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari