Benicàssim reactiva el dissabte el servei de bany adaptat a la platja Almadrava

Els usuaris hauran de demanar cita prèvia i acudir amb un acompanyant

Benicàssim reactiva el dissabte el servei de bany adaptat a la platja Almadrava
08/07/2020 -

Benicàssim reactivarà el dissabte 11 de juliol el servei de bany adaptat a la platja Almadrava amb una normativa específica a causa de la situació actual derivada de la propagació del Covid-19. Tots els usuaris interessats hauran de demanar cita prèvia al telèfon 663954692 el qual estarà operatiu a partir del dissabte i com ha explicat l’edil de Benestar Social, Rosa Mari Gil, el servei de suport al bany dirigit a les persones amb mobilitat reduïda “es prestarà sota la supervisió del personal tècnic, però sense contacte directe”. A causa d’això, els usuaris hauran d’acudir a la zona accessible amb un acompanyant “que garantisca l’autonomia de l’usuari durant la preparació al bany, el trasllat de l’equip de mobilitat personal a la cadira amfíbia, així com durant el bany”.

L’horari del servei del bany adaptat serà de dilluns a diumenge d’11 a 14 hores i es prolongarà fins al 13 de setembre.
D’altra banda, dins del pla d’actuació previst a les platges de Benicàssim per a la seua adaptació a les normes higiènic sanitàries establides, ja s’ha col·locat la cartelleria informativa quant a les recomanacions per a evitar la propagació del Covid-19 i s’ha iniciat el servei especial de neteja i desinfecció de les condícies, dutxes i llavapeus. Com ha incidit l’alcaldessa, Susana Marqués, “la seguretat a les nostres platges sol es pot aconseguir amb la col·laboració de tota la ciutadania i per això des de l’ajuntament apel·lem a la responsabilitat individual perquè cuidant les platges de Benicàssim, cuides de tu”.

Finalment, en matèria de seguretat, el regidor responsable de l’àrea, Javier Alonso, ha fet un balanç “positiu” dels primers dies de posada en marxa del servei de salvament i socorrisme així com del control d’aforament a través d’un dron. “Agraïm la bona disposició que està tenint la ciutadania quant al compliment de les mesures de distanciament social”, ha afegit Alonso.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari