Benicàssim fa tasques de desbrossament en diferents punts de la zona sud

Operaris de la brigada municipal han actuat en el carril bici del Camí La Ratlla

Benicàssim fa tasques de desbrossament en diferents punts de la zona sud
14/07/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la brigada municipal d’obres, està realitzant una sèrie de tasques de desbrossament i neteja en diferents punts de la zona sud del municipi. La regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, ha explicat que “dins del programa d’actuacions previst durant l’any, i en aquests mesos d’estiu en concret, estem centrant els treballs en camins i vies amb una major freqüència com pot ser el carril bici del Camí La Ratlla”. En aquest punt en concret, s’ha procedit a efectuar treballs de neteja i desbrossament per a evitar que hi haja obstacles en la via i que puguen molestar als usuaris d’aquest camí, “i amb aquesta actuació reforcem la seguretat viària”.

Entre les tasques que es realitzen es troben la retirada i desbrossament de vegetació adventícia així com l’eliminació de possibles branques que envaïsquen el carril. A més del Camí La Ratlla, les labors de la qual ja han finalitzat, durant aquest mes de juliol també s’ha actuat en diferents punts de la zona sud com les voreres del carrer Doctor Fleming, Rafael Balaguer, eixida carrer Palmerar, Travessia Sigalero i eixides al Camí Serradal, entre altres vials “i que responen a demandes veïnals”, ha afegit Elena Llobell, responsable també de l’àrea d’Atenció Ciutadana.

Recordar que des d’el mes de juny passat l’Ajuntament de Benicàssim ha reforçat la brigada municipal amb la incorporació per a aquesta temporada de dotze operaris: sis per a platges durant quatre mesos i sis de suport a la brigada municipal fins a final d’any. Els sis operaris destinats a platges fan treballs de neteja diària del litoral, de condicionament diari d’accessos, de desinfecció d’infraestructures i de la reparació i pintura de passarel·les.

Quant als sis operaris que reforcen la brigada municipal fins a final d’any, s’encarreguen de tasques com el muntatge i desmuntatge i el manteniment d’infraestructures de platges, en reparacions i condicionament de mobiliari urbà i en treballs de desbrossament i condicionament de camins rurals, així com treballs en esdeveniments, principalment en temporada alta, esportius, culturals i turístics com pot ser el muntatge i desmuntatge d’escenaris, col·locació de pancartes o transport de material.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “la incorporació d’aquests operaris constitueix un reforç important per al manteniment de la ciutat i la qualitat dels serveis municipals, al mateix temps que contribueix a la creació de llocs de treball i donar una oportunitat laboral en una etapa tan difícil com la que estem vivint”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari