Benicàssim recuperarà els matrimonis civils en Vila Elisa a partir de l'últim trimestre

Benicàssim recuperarà els matrimonis civils en Vila Elisa a partir de l'últim trimestre
23/08/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim reobrirà de nou les portes de Vila Elisa a la celebració de matrimonis civils a partir de l’últim trimestre i ultima les instruccions d’ús que complementen l’Ordenança Municipal. Així, la Junta de Govern Local celebrada aquest matí ha aprovat les normes d’ús en matèria de matrimoni civil en el palauet municipal situat en el passeig Pilar Coloma, a la platja de Voramar. “Es tracta d’un emblemàtic lloc de la nostra ciutat molt volgut per tots els veïns de Benicàssim i que novament estarà a disposició per a la celebració d’un esdeveniment tan especial i en un entorn màgic, al qual se li uneixen història, arrels i sentiments” ha destacat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Aquests esdeveniments especials podran celebrar-se en el hall d’entrada enfront de la bella capella de la Vila i a la terrassa de l’entrada principal. “Hi haurà zones habilitades exclusivament per a aquesta mena de celebracions la qual cosa permetrà que convisquen amb altres activitats culturals o formatives que puguen celebrar-se en el mateix lloc i amb la màxima de respectar i preservar aquest espai municipal emblemàtic”, ha continuat l’alcaldessa.

Com ha comentat el regidor d’Hisenda, Arturo Martí, “la taxa d’aquestes celebracions es manté en 300 euros. Dins de la línia que seguim des de l’equip de govern de no pujar la pressió fiscal i congelar taxes i preus públics, mantenim la quantia de l’any 1999”.

Arturo Martí ha sigut l’encarregat d’enumerar les normes d’utilització, entre les quals es troba l’horari de celebracions, que serà els divendres a la vesprada de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes al matí d’11.00 a 13.00 hores.

Cal recordar que “la normativa aprovada també recull la prohibició de llançar qualsevol mena d’element simbòlic propi de les celebracions civils, amb la finalitat de preservar la instal·lació o puguen suposar perill en les zones de pas, així com l’encesa de material pirotècnic en la vila, al seu jardí o en el passeig marítim. Tampoc es permetran xarangues i elements externs de reproducció musical, ja que el consistori posarà megafonia i reproducció de música” ha conclòs Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari