Benicàssim reparteix la totalitat de les Ajudes Parèntesis amb 917.355 euros

El consistori atén 291 sol·licituds d’autònoms i microempreses l’activitat de les quals s’ha vist afectada per la crisi del Covid-19

Benicàssim reparteix la totalitat de les Ajudes Parèntesis amb 917.355 euros
21/08/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha repartit la totalitat disponible de les Ajudes Parèntesis, contemplades dins del Pla Resistir i dirigides a autònoms i microempreses l’activitat de les quals s’ha vist afectada per la pandèmia provocada per la Covid-19.

La quantia total que disposa Benicàssim per a aquest pla d’ajudes ascendeix a 917.355 euros i està cofinançat per Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i l’Ajuntament; una quantitat que, com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “se suma als 2 milions d’euros destinats al segon Pla Reactiva Benicàssim i, amb la suma de tots dos paquets d’ajudes, a Benicàssim ja s’han dirigit 3 milions d’euros al teixit empresarial del municipi durant aquest 2021”.

Les persones treballadores autònomes i les microempreses de Benicàssim de fins a 10 treballadors, incloses en sectors com el comerç, el transport, l’hostaleria, la restauració o l’oci han pogut acollir-se a la convocatòria de les Ajudes Parèntesis, del pla Resistir. La segona convocatòria que va llançar el consistori fa unes setmanes contemplava sectors “que fins ara la Generalitat havia oblidat en l’anterior convocatòria del Pla Parèntesi, i que només s’havien pogut beneficiar d’ajudes gràcies al Pla Reactiva I i II de l’Ajuntament de Benicàssim” ha continuat explicant Susana Marqués.

Instal·lacions elèctriques, lampisteria, fusteria, pintura i envidrament, reparacions, perruqueries, comerç al detall, transport per taxi, servei de mudança o activitats de fotografia, traducció i jardineria, són alguns dels nous sectors inclosos en aquesta nova línia d’ajudes el saldo de les quals s’ha esgotat. En total s’han atés 291 sol·licituds d’autònoms i microempreses l’activitat de les quals s’ha vist afectada per la crisi derivada del Covid-19.

Fins i tot amb tot, l’alcaldessa posa l’accent que “el nostre objectiu és que ningú es quede fora i puguem ajudar al màxim d’empreses i per això incidim en la necessitat que les ajudes procedents d’altres administracions contemplen també a sectors econòmics estratègics i que en molts casos puguen superar els 10 treballadors, alguna cosa que sí que es té en compte amb les ajudes municipals incloses en el Pla Reactiva i que no ha discriminat cap sector empresarial”. Per aqueix motiu, el nou paquet d’ajudes que llançarà pròximament el municipi, tindrà un import aproximat de 240.000 euros i prioritzarà a les empreses de més de 10 treballadors “i que són una part molt important per a sostindre l’economia del municipi”, ha finalitzat Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari