Benicàssim suma salut i benestar a la seua oferta turística per a la temporada estival

‘Benicàssim Inspira’ es desenvoluparà del 17 al 19 de juliol amb un ampli programa gratuït i obert a tots els públics

Benicàssim suma salut i benestar a la seua oferta turística per a la temporada estival
01/07/2020 -

Per a la present temporada estival, Benicàssim sumarà a la seua tradicional oferta un nou projecte en el qual conjugaran a la perfecció la salut i el benestar i amb el qual l’experiència en el municipi serà molt més completa.
La regidoria de Turisme organitza Benicàssim Inspira i, al costat de Bodywisdom Spain, oferirà del 17 al 19 de juliol un complet programa en el qual la salut, el benestar i el relax seran les seues màximes. L’alcaldessa, Susana Marqués, l’edil de Turisme, Cristina Fernández, i la presidenta de Bodywisdom Spain, Bibiana Badenes han presentat aquest matí la iniciativa que s’emmarca en el projecte Benicàssim Saludable posat en marxa des de les regidories de Turisme i Desenvolupament Sostenible.

Cristina Fernández ha comentat que “ja el mes de gener Benicàssim va iniciar el camí per a convertir-se en Destinació Turística Saludable i al projecte que vam presentar en Fitur s’incloïen una sèrie de propostes en les quals estaven presents el relax, la salut, el descans, la qualitat de vida i la sostenibilitat”. En el context actual, estes premisses cobren ara més força que mai a l’hora de triar una destinació turística “el que converteix el projecte en un dels eixos estratègics de la recuperació i dinamització del turisme a Benicàssim”.

Bibiana Badenes ha incidit en la seua intervenció que “Benicàssim Inspira’ vol incloure a tots els veïns de Benicàssim amb els seus negocis i aportacions, al mateix temps de ser un clar manifest d’abraçar a les noves idees i al qual ve de fora”.
Per part seua, l’alcaldessa Susana Marqués també ha tirat la vista arrere per a recordar el producte que es va presentar en Fitur i ha posat en valor el turisme de salut “del qual Benicàssim ja va ser pioner en els anys setanta amb la construcció del Centre de Talasoterapia El Termalisme i que ens va deixar un llegat de turisme de qualitat que hui continua viu”. La primer edil ha incidit en què el turisme, juntament amb el sector serveis, “són el nostre principal motor econòmic i generador de llocs de treball, i en la seua posada a punt i dinamització després de la crisi patida hem invertit ja més de sis milions d’euros a través del projecte Reactiva Benicàssim, destinant tres milions d’euros a ajudes directes a empresaris del sector”.

Quant al programa de Benicàssim Inspira, el Desert de les Palmes, les platges, Vila Elisa i l’amfiteatre Pepe Falomir són els espais que acolliran les activitats obertes al públic general, gratuïtes i entre les quals s’inclouen tallers de consciència corporal, gimnàstica per a majors i tai-chi a la platja.

Helena Barquilla, amb l’activitat “Moviment conscient a la platja 5 ritmes”, oferirà als assistents la possibilitat d’alliberar tensions, explorar emocions i meditar en moviment. Amb Ernest March es podran conéixer les plantes que es troben al Desert de les Palmes i la seua aplicació culinària. I al costat de Karla Hoyos es reflexionarà sobre este camí sense retorn que el turisme ha emprés cap a la sostenibilitat, responsabilitat social i comerç just com a únic camí per a complir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

El programa complet es pot consultar en la web de Turisme Benicàssim (www.turismo.benicassim.es) i els interessats a participar han de realitzar la seua inscripció en http://benicassiminspira.com ja que l’aforament de totes les activitats és limitat.

En definitiva, Benicàssim Inspira oferirà un conjunt d’activitats en les quals la salut, el benestar i el relax seran els seus principals ingredients. Una iniciativa que es converteix en el punt de partida de tota una sèrie d’accions programades dins del projecte Benicàssim Destinació Saludable que conjumina experiències healthy com a programes a la carta de ‘envelliment actiu’, cos i ment, antiestrés i de connexió amb la naturalesa. Tot això, acompanyat per una oferta gastronòmica slow food basada en menús saludables amb productes locals i de proximitat per a degustar de manera sana els sabors que ofereix Benicàssim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari