Comença la campanya BeniNavidad amb l'objectiu de promocionar el comerç de proximitat en les famílies de Benicàssim

Comença la campanya BeniNavidad amb l'objectiu de promocionar el comerç de proximitat en les famílies de Benicàssim
01/12/2023 -

Comença la campanya Beninavidad, el consistori treballa al costat dels comercie i serveis del municipi en aquesta campanya, dirigida a la promoció del comerç i els serveis locals a través de les escoles de la localitat, per a educar des de la infància, en compromís, sostenibilitat i posar en valor el comerç de proximitat, amb la intencionalitat de generar flux entre les empreses de Benicàssim. “Hem previst una campanya de Nadal amb més d’un centenar d’activitats per a xiquets, joves i per a majors on el comerç compta amb un apartat especial, la campanya BeniNavidad perquè en aquests dies de consum els veïns i veïnes de Benicàssim sàpien que compten en el seu municipi amb un comerç de qualitat, un comerç pròxim i un comerç amable prop de les seues cases per a poder realitzar totes les compres d’aquestes dates”, ha subratllat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.
S’ha creat una imatge de campanya que s’utilitzarà com a fil conductor en l’acció a les escoles, comerços i serveis i en la difusió en xarxes, amb la finalitat que tant els xiquets i xiquetes participants, com tots els veïns, identifiquen la campanya. Involucrar als més xicotets en la campanya té com a objectiu educar en compromís, sostenibilitat, així com, posar en valor el comerç de proximitat des de primerenca edat. La primera acció que es durà a terme a les escoles, és la distribució d’uns fulls de mà informatius explicant-los la importància de la compra de proximitat, en el mateix document, se’ls convida a participar en la campanya a través d’un concurs.

Aquest concurs consisteix a visitar les empreses (comerços i serveis) adherits a la campanya on aconseguiran les peces per a construir a un Papà Noel que hauran de muntar i decorar. Tots els treballs presentats participaran també en un sorteig de regals. Els entregaran amb el seu nom i el seu número de telèfon (dels seus pares) i aquells treballs el telèfon dels quals estiga donat d’alta en la xarxa Proxim tindran doble participació. Els Papà Noel presentats s’exposaran el dia 23 en la plaça de la Constitució i Papà Noel al costat dels seus elfos faran lliurament dels premis als guanyadors.

Dies de repartiment: DIVENDRES 1: Cartulina A3 amb la cara en DULCEMELO (Bayer 49) DISSABTE 2: Воta, en FEMAVI (Sto Tomás 93) DILLUNS 4: Bota en SOUL & FEET (Avda Castelló 12) i Electrodomèstics FLORO (Avda Castelló 21) DIMARTS 5 : Pantalons en PAOLO PATERNÓ (Els creus 9) i VETERINÀRIA MARIA PARDO (Torre S. Vicente 20) DIMECRES 6: GUANTE en ISABEL MENJARS (Sto Tomás 19) DIJOUS 7: GUANTE en DORMITIENDA (Avda Castelló 25) i B TRAVEL (Manuel Gual 2) DIVENDRES 8: JAQUETA en Cellers CARMELITANO (Bodolz 12) DISSABTE 9.: CINTURÓ en Peluqueria PILUKA (Bodolz 6) DILLUNS 11: BARBA en Papereria VALLEJO (Trinquet 3) i Perruqueria CLAUDIO (Avda Castelló 23) DIMARTS 12 : CARAMEL en ENREDADOS Perruqueria (Evian els bains 2) i KINESIS Fisioteràpia (Desert 2) DIMECRES 13: SACO en COMERCIAL REBECA (Secretari Chornet 18) DIJOUS 14: CASCAVELL en KIDS & US (Avda castellón 19) DIVENDRES I5: GORRO al novembre (Mestre Segarra 3).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari