Carla Soriano i María Eixau ja regnen a Benicàssim

Carla Soriano i María Eixau ja regnen a Benicàssim
19/09/2021 -

El municipi de Benicàssim ja es troba immers en les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva. L’acte central de la primera jornada festiva va tindre lloc ahir a la nit i la plaça de les Corts Valencianes va acollir la proclamació de la reina major Carla Soriano González i la reina infantil María Eixau Sanz, la dama major Andrea Martí García, i les dames infantils Alicia Pallarés Hernández i Emma Badenes Llorens. Les dues joves i les tres xiquetes van viure aquesta nit el moment que esperaven amb tanta il·lusió. Un exemple, la reina major Carla Soriano que, després de ser dama infantil en el 2011, hui, deu anys més tard, ha pogut veure complit un dels seus majors desitjos: ser la màxima representant de la festa de Benicàssim. Igual que la de Carla, les famílies de María, Andrea, Alicia i Emma són de gran tradició festiva i ara les cinc continuaran aqueix camí.

La nit de gala, de fantasia i inoblidable per a les representants de les festes 2021/2022 va comptar com a presentadora a Rosana Alegre i les portadores de les bandes han sigut Violeta Martí Valero, Carmen Eixau Sanz i Lucía Pallarés Hernández.

Primer les dames i després les reines han anat rebent la banda, el símbol que representa la tradició, el folklore i l’alegria de les festes i que distingiran a Carla, a María, a Andrea, a Alicia i a Emma on vagen com a representants festives.

Després d’això, la fins ara reina infantil, María Pauner Martínez, al costat de les seues dames Natalia Rodríguez Montroi, Mara Marqués Fuentes, Júlia Tafalla Recuero, Paula Bellido Fernández, Elena Barbeito Gómez, Andrea Nebot Pallarés i Irene Andrés Folch han pujat a l’escenari per al seu comiat i després va ser el moment de l’homenatge d’associacions i municipis com la Policia Local i la Guàrdia Civil, la Cooperativa Agrícola Sant Antoni, el CD Benicàssim, l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera, la Confraria Sagrado Corazón de Jesús, la Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim, així com representants de les festes de Castelló i El Grau, entre altres.

Finalment, l’alcaldessa, acompanyada de Pau Badenes Llorens va pujar a l’escenari. Durant el seu discurs, la primera edil va posar en valor als qui treballen i col·laboren de manera incondicional en l’organització i col·laboració de les festes, així com a les reines i dames entrants i sortints i als seus familiars.

L’acte de proclamació va comptar amb la música de la Unió Musical Santa Cecilia i el final de la vetlada va ser amenitzat per la cantant Paloma *Gonzalvo i el mestre José Luis Palacios al piano.

A més de l’acte de proclamació, la primera jornada de festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva, va comptar al matí amb activitats infantils en el pàrquing del Clot com una Globotraca, tallers de manualitats, la màgia de la Bella Maga i un taller pirotècnic amb la col·laboració de Deus del Foc de Benicàssim.

Així mateix, amb motiu del Dia Mundial de les Platges s’ha organitzat una recollida de residus a la platja l’Almadrava, dins de la iniciativa “Libera1m2. Units contra la Basuraleza”. L’activitat infantil ha continuat a la vesprada amb la màgia i xou amb l’espectacle ImpulS.O.S. i a la vesprada també es va celebrar el concurs obert de pesca esportiva festes Sant Tomàs de Benicàssim, amb motiu del IX Memorial “Petete” (Luís Andrés Bellido Tárrega).

L’activitat festiva va finalitzar en el recinte de festes amb l’actuació “Dónde estabas entonces” a càrrec de la banda Supermagic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari