El Casal Jove de Benicàssim continua amb la seua programació de manera virtual

Tota l’activitat es desenvoluparà a través d’Instagram

El Casal Jove de Benicàssim continua amb la seua programació de manera virtual
25/03/2020 -

El Casal Jove de Benicàssim continua amb la seua programació mensual però l’ha traslladada al seu perfil d’Instagram perquè així els joves, tots des de les seues cases, puguen participar en les diferents activitats programades. Per al mes d’abril s’han programat activitats els divendres i dissabte en horari de vesprada, a partir de les 16 hores, i l’últim diumenge de mes.

Un debat i opinió crítica sobre la pel·lícula “El niño que domó el viento” obrirà la programació el divendres 3 i el dissabte 4 serà el torn de l’App de videochat “Houseparty”, la qual durant aquests dies de confinament està sent molt utilitzada. Seguint amb el tema pel qual la ciutadania ha de romandre a les seues cases, per a evitar la propagació del COVID-19, el divendres 10 tindrà lloc un debat sobre el coronavirus i els participants podran conversar i ajudar-se mútuament en els assumptes que més els preocupa d’aquesta crisi sanitària. El dissabte 11 els joves tindran l’oportunitat de participar en el concurs de preguntes Kahoot i el divendres 17 serà el dia per a tirar la vista arrere i a través de l’activitat “Baúl de los Recuerdos”, els participants podran mostrar des de les seues cases fotos, objectes i records més preuats. El dissabte 18 seguiran els jocs, en aquest cas un relacionat amb l’engany sota el títol “¡Captura y Mata!”. Per a finalitzar el mes d’abril, el divendres 24 es tornarà a programar un videochat amb l’App Houseparty, el dissabte 25 se celebrarà l’habitual assemblea casalera i, finalment, el diumenge 26, els joves podran gaudir de la pel·lícula online “Toroto”. Tots els interessats a participar en la programació simplement han de seguir el compte d’Instagram @casaljovedebenicassim i, com han afegit des del Casal Jove, “la participació està oberta a tots els joves, siguen o no usuaris del casal”.

A més de la programació prevista, el Casal Jove proposa una activitat extraordinària consistent a buscar iniciatives que es poden realitzar de manera no presencial i l’objectiu de la qual siga ajudar a les persones més vulnerables. Les idees aportades es pujaran al compte d’Instagram.

La regidora de Joventut, Vanessa Batalla, ha comentat que “tots hem de ser responsables i quedar-nos a casa i per això es fa necessari que el Casal Jove continue amb la seua activitat perquè els joves puguen tindre més activitats amb les quals ocupar la seua ment i fer molt més amé el seu confinament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari