El Casal Jove de Benicàssim suma usuaris durant el mes de juliol

L’espai juvenil ha albergat 22 activitats durant el mes previ al descans vacacional

El Casal Jove de Benicàssim suma usuaris durant el mes de juliol
31/07/2022 -

El Casal Jove de Benicàssim es va de vacances durant el mes d’agost, però, abans d’això, ha comptat amb un mes de juliol de gran activitat. “Resulta gratificant veure l’increment de nous joves que, igual que durant el curs escolar, gràcies a la qualitat de les diferents activitats programades durant el mes de juliol en el Casal Jove s’han acostat cada vesprada trobant un espai on a més de fomentar la companyonia, s’organitzen activitats d’oci saludable”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

En xifres, l’espai juvenil situat al carrer Bayer ha congregat una mitjana de 30 joves al dia. “Cada nou usuari que arriba al Casal, arriba amb ganes d’aportar idees noves i col·laborar activament i això ens ajuda a continuar treballant a l’hora de realitzar una programació atractiva per a tots”, ha explicat la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla.

Quant al nombre d’activitats, durant el mes de juliol s’han realitzat 22 activitats, entre elles manualitats, jocs d’aigua, eixides a la platja, tallers de cuina i diferents excursions. Les activitats s’han dut a terme de dimarts a dissabte, de 17.00 a 20.00, però la joventut també podia accedir a la instal·lació del Casal Jove els dilluns.

I ja amb el mes de juliol finalitzat i l’inici del mes de descans d’activitat, el Casal Jove té previst continuar el pròxim curs amb una gran varietat d’activitats, treballant sempre els valors més essencials com l’empatia, la companyonia, la sinceritat, la humilitat i la solidaritat, entre altres. Quant a les propostes d’activitats, es té molt en compte l’opinió i propostes dels mateixos usuaris i és per això que els monitors i la informadora juvenil premen l’opinió dels joves de manera setmanal per a conéixer les seues inquietuds i adaptar la programació a les seues necessitats.Dimecres de cinema

Durant el mes d’agost continua la programació dirigida al públic familiar i juvenil, dimecres de Cinema, que es desenvolupa en la zona d’esbarjo del CEIP Palmerar a les 21.30 hores i l’accés és gratuït. Dimecres que ve 3 d’agost està prevista la pel·lícula Padre no hay más que uno 2 , i finalment, Uno más de la família es projectarà el dia 10.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari