Els comerços de Benicàssim, a un clic de distància

La regidoria de Comerç impulsa una campanya de promoció del comerç local a través de l’app gratuïta Zoco

Els comerços de Benicàssim, a un clic de distància
15/07/2020 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat una campanya de promoció del comerç local a través de l’aplicació mòbil Zoco. Com explica l’edil responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, “durant l’estat d’alarma decretat per a evitar la propagació del Covid-19, els comerços locals es comunicaven amb els seus clients a través del telèfon o Whatsapp però no hi havia un canal adequat de venda online de productes de proximitat. Aquesta situació ha comportat a la necessitat d’impulsar una aplicació mòbil perquè els comerciants i els compradors es comuniquen a un sol clic”.

L’app Zoco és un encreuament entre un xat i una botiga online però simplificada al màxim perquè puga utilitzar-la qualsevol usuari i perquè puga adaptar-se a la majoria de productes. Així, un comerç pot donar-se d’alta, crear el seu catàleg i començar a vendre en qüestió de minuts. En disposar d’un xat el venedor pot comunicar-se amb el client de manera similar a com el farien a la seua botiga física, mantenint el tracte directe i pròxim que caracteritza al comerç de Benicàssim.

Ja són 40 els comerços i serveis professionals de Benicàssim que estan disponibles en l’app Zoco on es pot consultar la informació bàsica de cada establiment, com la direcció i l’horari d’obertura, així com consultar el catàleg d’alguns dels seus productes i la possibilitat d’iniciar un xat entre comerciant i client. L’aplicació mòbil, d’ús gratuït, està disponible tant per a iPhone com per a dispositius Android.

Vanessa Batalla ha afegit que, dins de la campanya de promoció del comerç local, s’han dissenyat uns cartells els protagonistes dels quals són els comerços de Benicàssim. “S’han dissenyat huit cartells que conjuminen diferents tipus de comerços de Benicàssim com alimentació, roba i complements, cristalleria, autoescoles o asseguradores”. ‘Compra a les botigues del teu barri des de la teua casa’, ‘Practica un consum local responsable i de qualitat’ i ‘El millor tracte està en el comerç de proximitat’, són alguns dels eslògans que acompanyen les imatges dels cartells, que les seues instantànies han sigut realitzades per un fotògraf local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari