L'exposició de Ripollés en Villa Elisa de Benicàssim suma 1.800 visites en el primer mes

La mostra “Matèria i volum. L’univers plàstic de Ripollés” es pot visitar fins al pròxim 29 d’agost

L'exposició de Ripollés en Villa Elisa de Benicàssim suma 1.800 visites en el primer mes
31/07/2021 -

Des que obrira les seues portes el passat 2 de juliol, l’exposició de Ripollés en Villa Elisa de Benicàssim ja suma 1.800 visites.

Amb la mostra ‘Matèria i volum. L’univers plàstic de Ripollés’, l’artista presenta, a nivell mundial, la seua última creació: els gravats matèrics amb volum i ha sigut l’escenari del seu retorn després de 40 anys sense exposar pintura, gravats i escultura a la província de Castelló.

Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “estem molt orgullosos amb la xifra d’assistència durant aquest mes de juliol perquè demostra la gran acceptació, la gran qualitat de l’obra i convidem als qui no l’han visitada encara, que s’acosten al palauet municipal”.

La mostra pot visitar-se fins al pròxim 29 d’agost, de dimarts a diumenge en horari de 18 a 21 hores. Els assistents que acudisquen a la sala d’exposicions de Villa Elisa podran contemplar tot un recorregut per l’obra gràfica de Ripollés des dels anys 80 fins a les seues peces més recents on protagonitza una volta de rosca a l’obra seriada. Gravats de punta seca, gravats al fum amb planxa de coure sobre paper, aiguaforts, aiguatinta, matèric (amb pedres, metalls, arenes, encenalls d’alumini, coure, acer inoxidable…) i, la seua gran novetat, el gravat matèric amb volum. París i, en concret la Fira de Saga, va presenciar a la fi dels 80 la presentació del gravat matèric que ara evoluciona fins al gravat matèric amb volum.

En el capítol de l’escultura, peces de fibra de vidre, vidre de murano i bronze formen un corpus de personatges que els assistents poden veure tant dins com fora de la sala. Colors i formes de l’univers de Ripollés en estat pur.

Com ha comentat el regidor de Cultura, Javier Alonso, “amb l’exposició de Ripollés afermem la nostra aposta per convertir la sala d’exposicions del palauet municipal en un referent cultural no sols per a Benicàssim, sinó per a tota la província i garantim totes les mesures necessàries que ens permeten gaudir de la cultura segura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari