La Nit de Cap d'Any a Benicàssim: gran festa musical gratuïta i castell de focs artificials

L’Ajuntament de Benicàssim també prepara una festa en la carpa per a la nit de Reis

La Nit de Cap d'Any a Benicàssim: gran festa musical gratuïta i castell de focs artificials

Una de les millors propostes per a donar la benvinguda a l’any 2023 a la província de Castelló l’ofereix Benicàssim. Aquest municipi està preparant una gran festa perquè tant veïns com visitants gaudisquen d’una Nit de Cap d’Any inoblidable i entren al pròxim any de la millor manera possible.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Benicàssim ha anunciat que es comptarà amb una gran festa gratuïta en la carpa que s’instal·la per les festes de Nadal. Concretament, es comptarà amb l’actuació musical de l’orquestra Supermagic.

Tal com ha destacat l’alcaldessa de la localitat, Susana Marqués, “reprenem la festa en la carpa per a donar la benvinguda al pròxim any, oferint així una alternativa d’oci gratuïta i oberta a tots els públics perquè els veïns del nostre municipi, així com de localitats veïnes, trien Benicàssim per a gaudir de l’última nit de l’any i de les primeres hores del 2023″.

L’actuació tindrà lloc en una carpa que l’Ajuntament llogarà per a donar cabuda a part de les activitats de Nadal i s’instal·larà en el bulevard, al costat del passeig Pérez Bayer.

Música i castell de focs artificials

Entre aquest ventall d’actes que se celebrarà en la carpa està la festa de Nit de Cap d’Any que estarà amenitzada per l’orquestra Supermagic. L’esdeveniment començarà a les 00.30 hores i l’aforament és limitat.

Abans de l’inici de la festa en la carpa, el punt de trobada dels qui hagen triat Benicàssim per a acomiadar el 2022 i entrar en el nou any, serà enfront de l’Església Santo Tomás de Villanueva on es podran prendre els dotze raïms i després de les campanades hi haurà tret de pirotècnia.

Activitats per Nadal i la nit de Reis

A més de la festa de Nit de Cap d’Any serà en aquesta carpa on es desenvoluparan activitats durant les festes de Nadal “com a activitats per a públic infantil els primers dies de gener així com activitats que les inclemències meteorològiques impedisquen la seua realització a l’aire lliure”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí, qui ha avançat que “també estem preparant una festa per a la Nit del Roscó, amb orquestra”.

L’orquestra The Luxe serà l’encarregada de posar la música i animar la carpa la nit del 5 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari