Les obres de millora i adequació del CEIP Santa Águeda de Benicàssim començaran en les pròximes setmanes

L’empresa adjudicatària del projecte planifica les millores per a intentar no interferir en el calendari lectiu en la mesura que siga possible, amb este objectiu l’aulari d’infantil es realitzarà a l’estiu

Les obres de millora i adequació del CEIP Santa Águeda de Benicàssim començaran en les pròximes setmanes
06/02/2024 -

Durant les pròximes setmanes donaran principi les obres de millora i adequació del CEIP Santa Águeda de Benicàssim del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Una inversió d’1,3 milions d’euros destinats a 11 actuacions, algunes d’elles de gran envergadura. El centre es troba en un estat de conservació bo a escala general tal com indiquen els plecs, si bé compta amb unes certes problemàtiques i noves necessitats, per les quals es necessita executar estes obres.

El centre educatiu que en l’actualitat està format de diferents edificacions i data de 2002, “serà sotmés a un procés de millora substancial que s’ha previst fer en 9 mesos en què està previst la reparació i manteniment del centre educatiu en conjunt que compta ja amb 20 anys d’antiguitat. Qualsevol millora en els centres educatius no és només apostar per millors infraestructures sinó invertir en qualitat educativa per als benicenses”, ha posat en relleu l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

La intervenció contempla la reparació de la coberta del menjador i cuina, de l’habitatge del conserge, així com de l’edifici de l’aulari i la claraboia, per a acabar amb les filtracions d’aigua existents en episodis de pluges. També està previst la millora de la façana caravista del recinte, es desenvoluparan labors de fusteria a les aules d’educació infantil, en el projecte es contempla el mur de la cuina de l’accés principal del col·legi, entre altres tasques en les mampares, en els lavabos infantils de l’edifici del menjador i la millora les pistes esportives i patis de joc. L’empresa adjudicatària del projecte planifica les millores per a intentar no interferir en el calendari lectiu en la mesura que siga possible, bé amb este objectiu l’aulari d’infantil es realitzarà a l’estiu.

“Les famílies, l’educació i la formació de qualitat, i la cultura són prioritaris per a l’Ajuntament de Benicàssim. La gratuïtat de les escoles infantils de 0 a 3 anys, les subvencions concedides a les AMPAS per a material escolar i Escoletes d’Estiu que ascendixen a d’una mica més de 150.000 euros anuals o la concessió de beques menjador se sumen a l’aposta poder conciliar la vida personal i professional”, ha afegit la regidora d’Educació, Rosa Maria Gil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari