Benicàssim reobri al públic la piscina municipal amb cita prèvia

Benicàssim reobri al públic la piscina municipal amb cita prèvia
02/06/2020 -

La piscina municipal de Benicàssim ha reobert hui les seues portes i l’accés dels usuaris es realitza tenint en compte el seu aforament i mitjançant cita prèvia. L’activitat s’està reprenent de manera gradual i s’ha establit un protocol de seguretat en matèria sanitària, el qual ha sigut supervisat aquest matí per l’alcaldessa, Susana Marqués, al costat del regidor d’Esports, Arturo Martí, i el gerent de la concessionària, Carlos Berzal.
Carlos Berzal ha explicat que durant els dos mesos en què les instal·lacions han estat tancades al públic “vam anar realitzant diferents accions per a mantindre’ns en contacte i facilitar la pràctica esportiva des de casa. Després, vam condicionar la instal·lació a la nova normativa post Covid-19 perquè els usuaris tingueren la tranquil·litat i confiança que és un espai segur”. I per a garantir aquesta seguretat en matèria sanitària s’han establit una sèrie de mesures per a l’accés i ús de les instal·lacions.

Quant a l’accés, només es pot realitzar mitjançant cita prèvia que es pot sol·licitar a través de la web de la piscina https://www.piscinabenicassim.es/ o mitjançant l’App que es pot descarregar en https://piscinamunicipalbenicassim.blogspot.com/2020/06/descarla-la-app-de-piscina-benicassim.html. Només es poden realitzar dues reserves al dia i aquestes fer-les des de 48 hores abans. Les reserves en piscina es realitzaran per carrers i amb franges de 30 minuts mentre que per al gimnàs seran per franges d’una hora.

Pel que fa a l’ús de les instal·lacions, i amb l’objectiu de complir amb la normativa establida en matèria de seguretat sanitària, els diferents espais s’han adaptat per a poder mantindre la distància preventiva mínima de dos metres. En aquest sentit, tant en l’accés com en la recepció s’han col·locat bandes en el sòl que marquen la distància mínima entre persones que esperen per a entrar i una altra per a eixir. També s’ha habilitat un torn d’entrada i un altre d’eixida i s’utilitza una escala per a pujar al gimnàs i una altra per a baixar. I en el cas de la piscina, a més d’habilitar una zona individual de seguretat i una altra d’espera, s’ha dissenyat un flux per a evitar al màxim els possibles creus. Així mateix, s’ha limitat l’ús dels bancs en vestuaris, així com en les taquilles.

La neteja i desinfecció també s’ha incrementat i en les zones d’estada i trànsit de banyistes es realitzaran almenys dues vegades al dia. Es disposa d’un punt de desinfecció de mans en l’entrada de la instal·lació i d’un punt de desinfecció de calçat i hi ha disposats punts d’acte desinfecció perquè els usuaris, després de cada ús, puguen desinfectar les màquines i aparells que han utilitzat.

A més, és obligatori l’ús de la mascareta, excepte dins de l’aigua en la piscina i a l’hora de realitzar activitat cardiovascular en les màquines.

L’horari d’obertura de les instal·lacions és de dilluns a divendres de 8 a 22 hores, els dissabtes de 9 a 14 hores i diumenges de 10 a 14 hores. L’activitat física acabarà una hora abans de tancar “pel que l’últim horari disponible per a reservar és de 20 a 21 hores”, ha afegit Carlos Berzal qui ha comentat a més que les activitats dirigides s’aniran reprenent de manera gradual.

El regidor d’Esports, Arturo Martí, ha comentat per la seua part que “després de dos mesos de tancament al públic, els usuaris ja poden reprendre els seus hàbits esportius en la piscina municipal i en els pròxims dies es reprendrà l’activitat en el poliesportiu municipal, començant per la reobertura de les pistes de tennis i pàdel”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari