El servei de bany adaptat a la platja Almadrava de Benicàssim suma 54 nous usuaris durant juliol

El servei està operatiu de dilluns a diumenge d’11.00 a 14.00 hores sota la supervisió de personal tècnic sanitari

El servei de bany adaptat a la platja Almadrava de Benicàssim suma 54 nous usuaris durant juliol
05/08/2021 -

El litoral de Benicàssim compta en les seues cinc platges amb punts accessibles (Voramar, Almadrava, Torre de Sant Vicent, Els Terrers i Heliòpolis) per a així facilitar que tots els usuaris puguen gaudir del sol i la mar. A la platja Almadrava, a més, el punt accessible disposa de bany adaptat. Aquest servei es va reactivar el passat 3 de juliol i durant el primer mes de la seua posada en marxa ha sumat 54 nous usuaris.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “millorar la mobilitat i facilitar l’autonomia de les persones amb dificultats deambulatòries és el nostre objectiu i les xifres d’assistents durant el mes de juliol demostra la importància de continuar invertint i adaptant les nostres platges, establint serveis que permeten la inclusió i un turisme per a tots”.

Seguint amb el balanç del mes de juliol en el punt de bany adaptat, la regidora de Benestar Social, Rosa M.ª Gil, ha explicat que un terç dels usuaris són majors de 75 anys, el 25% entre 35 i 44 anys i el 20% entre 65 i 74 anys. Destaca a més la procedència dels usuaris ja que més d’un terç de les persones que fan ús del material procedeixen de Madrid, el 27% de Saragossa i el 22% de Castelló. “El servei es duu a terme sota la supervisió de personal tècnic sanitari i crosses amfíbies i cadira amfíbia és el material utilitzat durant aquest mes, però el punt de bany adaptat també compta amb grua, caminador, hamaques i cadira amfíbia infantil”, ha afegit l’edil.

El servei de suport al bany dirigit a les persones amb mobilitat reduïda es presta sota la supervisió del personal tècnic, però sense contacte directe. A causa d’això, els usuaris han d’acudir a la zona accessible amb un acompanyant que garantisca l’autonomia de l’usuari durant la preparació al bany, el trasllat de l’equip de mobilitat personal a la cadira amfíbia, així com durant el bany. L’horari del servei del bany adaptat és de dilluns a diumenge, d’11.00 a 14.00 hores i es prolongarà fins al 31 d’agost. Els usuaris interessats han de demanar cita prèvia al telèfon 677 88 74 56.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari