Benicàssim torna a tremolar amb les seues tamborrades de Setmana Santa

Hui i demà, membres de les confraries celebraran els principals actes del Dijous i Divendres Sant des de casa

Ayuntamiento de Benicàssim

Benicàssim torna a tremolar amb les seues tamborrades de Setmana Santa

L’arribada de la pandèmia del coronavirus a Espanya ha obligat a renunciar als actes multitudinaris i a quedar-se a casa per a frenar la corba de contagis. No obstant això, les ganes de celebració i la creativitat faran possible que Benicàssim tremole amb dues tamborrades els dies grans d’aquesta Setmana Santa tan diferent.

Hui, Dijous Sant, a les 20.30 hores, els confrares eixiran als seus balcons per a realitzar a l’uníson el toc provincial que reviurà aquesta tradició de Benicàssim perquè es continue mantenint viu l’esperit religiós d’aquestes dates. Ho faran connectats a través d’una videotelefonada per a coordinar-se.

Així mateix, l’emotiva processó del Sant Enterrament del divendres tampoc es quedarà arrere i, de nou, veïns i veïnes i confrares s’uniran des de les seues cases per a tornar a escoltar la tamborrada a partir de les 22.00 hores. Un nou escenari que sí que permetrà la seua celebració, després que l’any passat se suspenguera per les fortes ratxes de vent.

A més, les noves tecnologies també permetran als fidels seguir les misses en directe a través del canal de YouTube i del Facebook del rector de Sant Tomàs de Villanueva, Luis Oliver, com ja s’ha fet aquesta setmana. El Jueves Sant es retransmetrà la missa del Sopar del Senyor a les 19.00 hores i, en el cas del Divendres Sant, se celebrarà la Passió del Senyor a les 17:00h.

Així mateix, l’11 d’abril, Dissabte Sant, es podrà seguir la Solemne Vigília Pasqual a partir de les 22.00 i, finalment, el Diumenge de Resurrecció al migdia es retransmetrà la Missa Solemne de Pasqua que tancarà la celebració de la Setmana Santa de Benicàssim des de casa en aquest any tan significatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari