Benicàssim reprén les visites guiades amb una ruta especial el dia de Sant Joan

Benicàssim reprén les visites guiades amb una ruta especial el dia de Sant Joan
16/06/2020 -

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim reprendrà la setmana vinent les visites guiades amb una ruta especial per Sant Joan. Serà el 24 de juny i de la mà de l’activitat “Les Bruixes dels Covarxos”, quan la programació tornarà activar-se després de més de tres mesos de paralització per la declaració de l’estat d’alarma. No obstant això, amb la previsió d’arribar a l’anomenada “nova normalitat”, la regidora de Turisme, Cristina Fernández, indica que “l’activitat turística comença a reactivar-se en el municipi amb l’objectiu de dotar de contingut a la temporada estival amb una sèrie d’activitats compatibles amb les mesures indicades pel Ministeri de Sanitat”. En aquest sentit, les visites guiades han vist reduït el nombre d’assistents al 50% de la capacitat habitual i és per això que la visita teatralitzada del pròxim dimecres 24 comptarà amb un aforament màxim de 20 persones. Per a participar, els interessats poden comprar la seua entrada a través de la web de Turisme (www.turismobenicassim.com) o bé de manera física en les Oficines de Turisme de la Casa Abadia, Torre de Sant Vicent i Heliòpolis, la reobertura d’aquestes dues últimes es durà a terme aquesta setmana. Només s’accepta pagament amb targeta i el preu és de 5 euros i de 2,5 euros reduït (xiquets menors de 12 anys, majors de 65 anys o usuaris del Carnet Gent D’Or).

La visita començarà a les 19.30 hores, tindrà una duració de dues hores i mitja i es completarà un recorregut d’aproximadament cinc quilòmetres que portarà als participants fins al Barranc dels Covarxos, el nom dels quals es deu a la falda dels abrics que s’amaguen en la falda del Desert.

La visita guiada del 24 de juny s’uneix a les prop de 40 rutes programades de juny a desembre, duplicant les visites teatralitzades infantils “Els Pirates de la Torre Sant Vicent”, a causa de la disminució de l’aforament a un total de 10 persones. De la mateixa manera, s’ha programat una altra visita extra de “Les Bruixes dels Covarxos” per al 22 de juliol. El programa també contempla, entre altres, una ruta pel centre històric, senderisme pel Bartolo i el Castell de Montornés o una visita teatralitzada per les Viles del passeig marítim.

Quant a les visites guiades periòdiques a la Torre de Sant Vicent, es mantenen les programades els dissabtes i diumenges de juliol, agost i setembre a les 19.00 hores. A partir d’octubre les visites a la Torre es realitzaran els diumenges a les 12.00 hores.

Cristina Fernández ha afegit que el programa de visites guiades forma part del projecte Benicàssim Saludable que engloba experiències i gastronomia saludables així com activitats a l’aire lliure i programes de retir saludable, “una proposta que dona resposta a la demanda actual de destinacions no massificades i on ha de prevaldre la seguretat vinculada a la salut”, ha finalitzat l’edil de Turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari