Tornen les casetes al recinte firal de Benicàssim

La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes ultimen els detalls del programa de les festes de Sant Tomàs de Villanueva

Tornen les casetes al recinte firal de Benicàssim
14/08/2022 -

L’Ajuntament de Benicàssim es troba immers en l’elaboració del programa de festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva i que es desenvoluparan del 16 al 25 de setembre. Com explica l’alcaldessa, Susana Marqués, “les festes en honor a Sant Tomàs tornaran després de dos anys en què no hem pogut celebrar-les com ens haguera agradat i volem que siguen especials. Per això, treballem juntament amb la Comissió de Festes en l’elaboració d’un ampli programa actes que conjuguen la tradició, l’orgull per les nostres arrels i la devoció, amb divertides activitats al llarg del dia i per a tots els públics”.

Dins d’aquest programa d’actes, les festes de setembre recuperaran les tradicionals casetes del recinte firal “i promocionarem el ‘tardeo’ durant la setmana per a dinamitzar més el recinte i que el públic familiar també puga acudir”, ha avançat el regidor de Festes, Arturo Martí, qui ha afegit que “els xiquets i les xiquetes també cobraran protagonisme i estem preparant diferents activitats per al gaudi del públic infantil”. Actes taurins, culturals i lúdics també formaran part del programa de festes que s’anirà concretant en les pròximes setmanes.

Les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva començaran el divendres 16 de setembre amb la proclamació de les reines 2022/23, els festers i les festeres. Andrea Pérez Alonso i Marta Vicente Martí es convertiran d’ací a poc més d’un mes en la reina i la reina infantil de les festes de Benicàssim respectivament. Rucsandra Stefania Stan serà la festera major mentre que el grup de festers i festeres infantil estarà compost per: Lucía Ventura Valiente, Paula Marzà Torres, Saül Royo Pallarés, Daniel Andrés Folch, Javier Segarra Gómez, Beatriz Borrás Rodríguez, Marc Villegas Julve, Sara Escrig Vidal, Mateu Langa Omedes i Hugo Mateu López.

Després de la proclamació dels màxims representants festius, la tradició continuarà present durant la setmana de festes com en la processó en honor a Sant Tomàs de Villanueva que se celebrarà el dijous 22 o el tradicional homenatge als majors del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari