Nou cartell per a l’autocine d'agost a Borriana

Nou cartell per a l’autocine d'agost a Borriana
31/07/2020 -

Després de l’èxit rotund obtingut durant el mes de juliol, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Borriana presenta un nou cartell de l’autocine de l’Arenal per a les dos primeres setmanes del mes d’agost.

La regidora de Turisme, Sara Molina, ha destacat, “amb l’èxit que ha tingut en el mes de juliol, seguim apostant per aquesta activitat amb dos pel·lícules per a tota la família. Estem molt satisfets de la rebuda que ha tingut aquesta proposta, ja que hem aconseguit que no només els veïns de la localitat gaudisquen d’un cinema a l’aire lliure, sinó que fins i tot un 40% del públic, procedent d’altres províncies, vinga per a fer turisme a Borriana”.

A partir de les 21 hores, coincidint amb l’obertura de les portes del recinte, s’iniciaran les projeccions de reportatges i documentals, mentre, les persones assistents podran sopar i gaudir a l’aire lliure fins a l’inici de la projecció de la pel·lícula setmanal a les 22.30 hores. El recinte compta amb una capacitat d’aproximadament 90 cotxes, que hauran de mantindre les distàncies i respectar les normes de seguretat establertes.

• Diumenge 2 d’agost: Spiderman: Homecoming (2017) Peter Parker comença a experimentar la seua identitat recent descoberta com a superheroi Spiderman. Després de l’experiència viscuda amb els Venjadors, Peter torna a casa, on viu amb sa tia. Sota l’atenta mirada del seu mentor Tony Stark, Peter intenta mantindre una vida normal com qualsevol jove de la seua edat, però irromp en la seua rutina diària el nou malvat Vulture i, amb ell, el més important de la vida de Peter començarà a vore’s amenaçat .

• Diumenge 9 d’agost: Mamma Mia! Here we go again (2018) “Mamma Mia: Una vegada i una altra” ens porta de viatge a l’estiu en què va començar tot. Des de la seua vida en el present, els protagonistes de Mamma mia! ens expliquen els fets succeïts el màgic estiu en què va començar aquesta història dels tres possibles pares de Sophie.

Per a poder accedir a recinte s’haurà de reservar plaça a l’Oficina de Turisme de l’Arenal de 10h a 14h i de 17h a 20h, situada a l’Av. Mediterrània, 35, al Port de Borriana, o cridant al telèfon 964 587 078.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari