Els bons per a comprar en el comerç de Borriana estaran a la venda el dimecres 7 de juliol

Bons canviables per valor de 20, 50, 100 i 200 euros per a gastar en els establiments de proximitat adherits a la campanya

Els bons per a comprar en el comerç de Borriana estaran a la venda el dimecres 7 de juliol
06/07/2021 -

Els bons descompte per al comerç de Borriana ja es poden adquirir des de demà dimecres 7 de juliol en la web borriana.bonoconsumo.es per a gastar en el comerç i en l’hostaleria local, a través del programa de promoció i dinamització econòmica ‘Els Bons. Per al teu, per al comerç, per a Borriana’ dissenyat i impulsat per l’Ajuntament de Borriana.

Així, el consistori injecta 200.000 euros als establiments de la ciutat mitjançant l’emissió des de demà dels bons, per valor de fins a 200 euros, que es podran gastar fins al 31 de juliol, a fi d’incentivar el consum de la ciutadania i així fer costat al teixit empresarial local, segons ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

Amb això l’Ajuntament posa en circulació bons de 20, 50, 100 i 200 euros, subvencionats al 50% per als veïns i veïnes de Borriana, que seran canviables per a gastar en comerços de proximitat i hostaleria adherits, com ara botigues de roba, llibreries, ferreteries, merceries i un llarg etcètera.

Concretament amb aquesta campanya, les persones consumidores dupliquen el valor de la seua compra, perquè en el moment de comprar els bons pagaran el 50 per cent del seu valor nominatiu, i l’altre 50 per cent és l’import de la subvenció directa municipal.

En la mateixa web on es compren els bons borriana.bonoconsumo.es, es troba també la llista dels comerços i establiments d’hostaleria adherits que participen en la campanya i que fins al moment són un centenar. La sol·licitud i l’obtenció dels bons es realitza a través de la plataforma digital, no obstant això, per a les persones que tinguen dificultats, la Federació de Comerç de Borriana proporcionarà suport amb personal per a facilitar la seua consecució.

Respecte al límit màxim de subvenció, amb la finalitat d’aconseguir el nombre més gran possible de persones beneficiàries, s’estableix un màxim de subvenció per persona de 100 euros, és a dir, el valor del bo de compra podrà arribar als 200 euros. Poden participar en la promoció les persones majors de 18 anys empadronades a Borriana.

La campanya, d’un mes de duració, de l’1 a 31 de juliol, està concebuda en tres fases: de l’1 a 5 de juliol ha sigut la referent a informació i difusió per a l’adhesió d’establiments i per a la ciutadania en general. Del 5 de juliol fins a fi de campanya per a la formalització de les adhesions dels establiments. Finalment, des de 7 de juliol i fins a la fi de campanya, per a l’adquisició de bons per la ciutadania i realització de compres en els establiments adherits.

L’objectiu de la iniciativa, ha destacat l’alcaldessa, radica a “fer costat al comerç, l’hostaleria i el sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia, perquè Borriana ens necessita”, i per això ha insistit a demanar a la ciutadania que es queden a la ciutat, “és el moment d’eixir, comprar i consumir, però a casa”. També ha instat a utilitzar els bons, per a junts revitalitzar el municipi, “entre tots hem de recuperar l’activitat econòmica i evitar el tancament de negocis”.

La gestió de la campanya és a càrrec de la Confederació d’Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç-CV), en qualitat d’entitat col·laboradora.

Adhesió prèvia

La participació dels comerços i establiments requereix la prèvia adhesió a la campanya i poden participar de manera gratuïta tots els comerços, establiments d’hostaleria i de serveis amb un local permanent obert al públic a Borriana, amb un màxim de 10 treballadors d’alta, excepte les activitats referents a alimentació, quioscos, gestories, assessories, agències d’assegurances, despatxos d’advocats i notaries, farmàcies, estancs, gasolineres i cases d’apostes.

La regidora de Comerç, Sara Molina, ha explicat que es tracta d’una més de les mesures desenvolupades pel govern municipal per a pal·liar els efectes de la pandèmia en el comerç i en l’economia local i, per això, inclou al sector de l’hostaleria, així com a altres negocis dels sectors vinculats a l’oci i els serveis, com el de perruqueria i tractaments de bellesa, el d’agències de viatges, i una llarga llista.

L’edil d’Hisenda, Cristina Rius, ha explicat que des de l’inici de la pandèmia el govern municipal va dissenyar un pla local de recuperació amb diferents mesures, “fins ara, hem destinat més de 4 milions d’euros a accions per a combatre les conseqüències i per a fer fort el teixit econòmic de la ciutat, fruit de l’incessant treball realitzat des de les diferents regidories i pel personal del consistori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari