Borriana adequarà l'arena de les platges cada dia de l'estiu gràcies a l'adquisició de nova maquinària

Borriana adequarà l'arena de les platges cada dia de l'estiu gràcies a l'adquisició de nova maquinària
06/06/2021 -

Aquest estiu l’Ajuntament de Borriana adequarà l’arena de les platges cada dia, gràcies a l’adquisició de nova maquinària que permetrà treballar en els arenals amb el doble de rapidesa.

Així, Via Pública ha adquirit un segon tractor i comptarà ben aviat amb una nova màquina despedregadora, amb la qual cosa es podran adequar les platges del municipi amb dos equips, en lloc de només amb un com es feia fins ara, d’aquesta manera es podrà efectuar la neteja diàriament en lloc d’en dies alterns.

El regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, ha assegurat que aquesta inversió “permetrà als operaris municipals treballar amb dos tractors i la maquinària respectiva, doblant l’extensió de terreny sobre la qual es pot actuar”. Així, com ha explicat, “en lloc d’adequar les platges en dies alterns es podrà fer cada dia”.

Per part seua, la regidora de Turisme, Sara Molina, ha destacat que “l’ampliació del servei amb aquests tractors millorarà diàriament l’estat de les platges de Borriana, la qual cosa redundarà en l’aposta de l’Ajuntament per unes platges de la màxima qualitat per a un turisme exigent”.

Amb la compra d’aquesta maquinària, l’Ajuntament comptarà amb dos tractors per a usar-los als arenals, amb les respectives màquines despedregadores, amb les quals es podrà garbellar, airejar i aplanar l’arena.

Amb les quals es podrà tractar tota l’extensió de les platges diàriament. El procés comença amb l’ús de les despedregadores, que garbellen les pedres de major grandària, passant-les per un tamís, per a posteriorment airejar i aplanar l’arena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari