'Borriana Sona' s'acosta a l'última jornada de concerts amb monòlegs i espectacles de màgia

Aquest cap de setmana es podrà gaudir de Meugenio, Fran Perea i activitats per als xiquets

'Borriana Sona' s'acosta a l'última jornada de concerts amb monòlegs i espectacles de màgia
15/07/2021 -

Borriana encara el tercer cap de setmana de juliol amb una programació plena d’activitats, des de l’última jornada de concerts del festival Borriana Sona fins a l’espectacle de monòlegs Meugenio, passant per diversos actes en honor a la Mare de Déu del Carme, un espectacle de màgia per als més xicotets, visites guiades o un concert solidari.

El divendres 16 a les 23 hores, Toni Climent, el més reconegut de tots els intèrprets del mític humorista Eugenio, presenta l’espectacle Meugenio, amb el qual les ulleres fumades, la barba i la serietat del clàssic humorista barceloní reviscolaran a la Torre de la Mar. Climent porta més de 20 anys homenatjant el mestre d’humoristes i és l’imitador autoritzat per la família d’Eugenio.

Divendres també se celebraran els tradicionals actes per les festes de la Mare de Déu del Carme, com la missa en honor a la patrona dels mariners i l’homenatge als mariners difunts. A més, l’Ajuntament col·labora en la fira taurina que se celebrarà en el recinte de l’avinguda Mediterrània, amb una jornada dedicada a les penyes de Borriana, en la qual eixiran a la plaça els bous de les ramaderies borrianenques dels germans Infantes i l’Espuela, en dos passes, a les 19h i a les 23h. El preu de l’entrada per a aquest divendres serà d’1 euro.

Igualment, aquest dissabte 17 de vesprada a les 19 hores, en l’antic càmping de l’Arenal tindrà lloc una funció de màgia oferida per Monitors.es, en què els més menuts de casa podran xalar amb una gran varietat de trucs.

Aquest mateix dissabte a les 19.30 hores començarà a la Torre de la Mar la tercera i última jornada del festival de música Borriana Sona, que tancarà el cantant Fran Perea, acompanyat d’artistes pop locals.

Així, pujaran a l’escenari del Sona Tatiana Javaloyes, interpretant la seua música negra amb influències pop, el duo de les Alqueries F&F pop amb el seu repàs a la música espanyola dels 80 i 90, la cantant local Andrea Alcalá, que acaba de presentar el seu primer single, i el també borrianenc Ángel Cerezuela, que ha presentat recentment el seu single No estaré solo amb Perea.

Les activitats són gratuïtes, però per a assistir a les actuacions d’A la fresqueta i del Borriana Sona, cal inscriure’s prèviament per a poder controlar els aforaments del recinte. Per a això, l’Ajuntament de Borriana ha habilitat la web www.entradesborriana.com

Les actuacions compleixen amb el protocol antiCovid vigent en cada moment i estan adaptades a la normativa sanitària. Per a la qual cosa, el consistori ha habilitat un recinte tancat al qual s’accedeix pel carrer Torre de la Mar. En l’entrada caldrà mantindre la distància de seguretat i utilitzar gel hidroalcohòlic, que es posarà a disposició del públic assistent.

L’aforament del recinte està limitat a 400 espectadors, tots asseguts, i disposa també d’un espai per a persones amb mobilitat reduïda, i obrirà al públic una hora abans de cada espectacle.

A més, per als més curiosos, el dissabte a les 22 hores s’organitzen visites guiades nocturnes d’història medieval de Borriana, la ciutat que va ser la clau i un dels primers objectius del rei Jaume I en la conquesta i posterior creació de l’antic Regne de València.

Entre els llocs que recorrerà la ruta es troba la basílica d’El Salvador, monument commemoratiu de la victòria de Jaume I o una pujada al campanar, el Templat, per a poder contemplar la comarca des de les altures. La visita és gratuïta, però per a poder participar cal adquirir les entrades prèviament en www.entradadirecta.com/product/borriana-medieval-nocturna.

D’altra banda, el diumenge 18 de juliol a les 20 hores els usuaris i usuàries de l’Associació Di-capacitat pujaran a l’escenari de la Torre de la Mar per a oferir el concert Princesas de los Cuentos, basat en el projecte musical de l’entitat.

Estaran acompanyats pels artistes del Cor Carnevale, Show Dance o Rumbologia i comptaran amb l’assistència tècnica de Ikerabana Sound. El recinte està adaptat a totes les mesures antiCovid i s’obrirà a les 19.30 hores.

Per a assistir a l’espectacle solidari s’ha de contribuir amb un donatiu de 5 euros a l’entrada, a benefici d’aquesta associació sense ànim lucratiu, integrada per persones amb diversitat funcional i amics col·laboradors, amb l’objectiu de buscar una vida més normalitzada i fomentar el respecte i la consecució d’uns drets humans bàsics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari