Borriana comptarà amb 18 bous en les seues Festes de la Misericòrdia 2022

Els actes taurins se celebren del 3 al 10 de setembre i reuniran ramaderies com Osborne, Miura, Fuente Ymbro o Lagunajanda

Borriana comptarà amb 18 bous en les seues Festes de la Misericòrdia 2022
31/08/2022 -

Els bous tornen a Borriana de la mà de les Festes patronals de la Misericòrdia 2022. Tal com ha informat l’Ajuntament, un total de 18 bous protagonitzen el programa taurí de la ciutat del 3 al 10 de setembre, que reunirà famoses ramaderies com Osborne, Miura, Fuente Ymbro o Lagunajanda.

El programa arrancarà amb un tancament de sis bous de la ramaderia de Germán Vidal i durant la resta de la setmana hi haurà més tancaments, bous per la vila i bous embolats. Un programa que ha organitzat tant el mateix ajuntament com les penyes taurines de Borriana.

Així, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha agraït la cooperació a les entitats taurines locals en l’organització d’aquests actes i ha destacat que “gràcies a l’esforç i la col·laboració conjunta entre penyes i Ajuntament enguany es pot comptar amb 7 dies de festejos taurins i amb prop de 20 bous braus, després de dos anys en què no va poder celebrar-se el tradicional Bou per la vila”.

Programa de bous de Borriana 2022

El programa de bous de les festes patronals de Borriana de 2022 és el següent:

Dissabte 3 de setembre

12.30 hores Tancament i exhibició de 6 bous de la ramaderia de Germán Vidal

18.00 hores: Bou per la Vila. Bou de la ramaderia Fuente Ymbro, número 150, guarisme 7 i de nom Infortunat, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida en la plaça Major.

 • A continuació, bou de la ramaderia de la Casa dels Toreros, número 19, guarisme 8 i de nom Buenhilo, patrocinat per la penya El bou és lo de menos. Eixida en el Pla.
 • A continuació, Bou de la ramaderia Talavante, número 58, guarisme 7 i de nom Artiller, patrocinat per la penya El bou és lo de menos. Eixida en la plaça Major.

23.30 hores: Bou embolat de la ramaderia d’Arcadio Albarrán, número 78, guarisme 7 i de nom Quintillo, patrocina Magnífic Ajuntament de Borriana. Embolada en la plaça Major.

Diumenge 4 de setembre

11.30 hores: Tancament infantil. Cercavila taurina infantil a càrrec del grup Bou per la Vila. Es realitzaran 4 tancaments i concurs de retallades participaran sis carretons pel recorregut de la Vila del Bou. A continuació, es donarà solta del carretó Nuvolot de Satine. Eixida des de Plaza Mayor, hauran 3 coets d’avís.

18.00 hores: Bou per la vila. Bou de la ramaderia Ave María, número 41, guarisme 6 i de nom Bergant, patrocinat per la penya el Bou. Eixida en la plaça Major.

 • A continuació, bou de la ramaderia Lagunajanda, número 16, guarisme 6 i de nom Murmurador, patrocinat per la penya els Braus. Eixida en el Pla.
 • A continuació, bou de la ramaderia Lagunajanda, número 23, guarisme 6 i de nom Muchoromero, patrocinat per la penya els Braus. Eixida en el Pla.

23.30 hores: Bou embolat de la ramaderia Torrestrella, número 74, guarisme 6 i de nom Orgullós, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolado en el Pla.

 • A continuació, Bou embolat de la ramaderia germans Infants, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolado en la plaça Major.

Dilluns 5 de setembre

18.00 hores: Bou per la Vila. Bou de la ramaderia Arcadio Albarrán, número 92, guarisme 7 i de nom Cremador, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida en el Pla.

 • A continuació, lliurament del trofeu a la millor vaca i conjunt de les festes de la Misericòrdia 2021 al ramader Germán Vidal de Cabanes (Castelló), en la plaça Major.
 • A continuació, exhibició de vaques de la ramaderia Germán Vidal.

22.00 hores: Tancament infantil amb carretons embolats per la vila del bou, a càrrec del grup Bou per la Vila. L’Inici del tancament començarà al carrer Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

23.30 hores: Tancament de bous embolats de la ramaderia l’Espuela. Itinerari: Misericòrdia, Pla de Sant Blai i Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

 • A continuació, Bou embolat de la ramaderia l’Esperó. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada en el Pla.
 • A continuació, Bou embolat de la ramaderia l’Esperó. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada en el Pla.

Dimarts 6 de setembre

18.00 hores: Bou per la Vila. Bou de la ramaderia Lora Sangrán, número 26, guarisme 8 i de nom Ull de llebre, patrocinat per la penya l’Alternativa. Eixida en la plaça Major.

 • A continuació, entrada tradicional del toril amb cavalls, patrocinat per la Penya de Penyes.
 • A continuació, Bou de la ramaderia Nuñez del Cuvillo, número 83, guarisme 7 i de nom Barbadillo, patrocinat per la Penya de Penyes. Eixida en el Pla.
 • A continuació, exhibició de vaques dels germans Bellés. El recinte de l’exhibició de vaques només constarà de les dues places amb cadafals.

23.30 hores: Bou embolat de la ramaderia germans Infants. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada en el Pla.

01.00 hores: Vaques enfundades de la ramaderia Capota. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament, col·labora la penya Aficionats al Rotlle. El recinte de l’exhibició serà en les dues places de cadafals.

Dimecres 7 de setembre

18.00 hores: Bou per la Vila. Bou de la ramaderia Torrehandilla, número 7, guarisme 6 i de nom Cristiano, patrocinat per la penya el Terç. Eixida en la plaça Major.

 • A continuació, Bou de la ramaderia Santiago Domecq, número 6, guarisme 8 i de nom Insensat, patrocinat per la penya els Bourrianeres. Eixida en la plaça Major.
 • A continuació, exhibició de vaques de la ramaderia germans Infantes.

22.30 hores: “Maraya xiqui”, embolades infantils. S’embolaran tres carretons de la companyia Bou per la Vila, en la plaça Major. Organitza Federació Taurina de Borriana.

Divendres 9 de setembre

12.30 hores: Exhibició de vaques de Nacho Claramonte, patrocinat per la penya Matinal de corro. El recinte de l’exhibició de vaques només constarà de les dues places amb cadafals.

18.00 hores: Bou per la Vila- Bou de la ramaderia el Torero, número 60, guarisme 7 i de nom Bacalao, patrocinat per la penya Jóvens del Bou. Eixida en la plaça Major.

 • A continuació, Bou de la ramaderia Salvador Domecq, número 61, guarisme 6 i de nom De La Rioja, patrocinat per la penya Va de Bous. Eixida en la plaça Major.
 • A continuació, exhibició de vaques dels germans Infantes. El recinte de l’exhibició de vaques només constarà de les dues places amb cadafals.

Dissabte 10 de setembre

12.30 hores: Tancament i exhibició de vaques de la ramaderia germans Infantes. Itinerari: Misericòrdia, Pla de Sant Blai i Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. El recinte de l’exhibició de vaques només constarà de les dues places amb cadafals.

18.00 hores: Bou per la Vila. Bou de la ramaderia Osborne, número 22, guarisme 6 i de nom Cañizo, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida en el Pla.

 • A continuació, Bou de la ramaderia Miura, número 72, guarisme 6 i de nom Zahonero, patrocinat per Satine. Eixida des dels corrals del Museu del Bou.
 • A continuació, exhibició de vaques de la ramaderia l’Espuela.

23.30 hores: Bou embolat de la ramaderia Gerardo Ortega, número 8, guarisme 6 i de nom Cantinero, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada en la plaça Major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari