Borriana reconeix els esportistes locals de la selecció espanyola de Caiac Polo

En una recepció en el Centre Municipal de Cultura presidida per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont

Borriana reconeix els esportistes locals de la selecció espanyola de Caiac Polo
09/09/2022 -

L’Ajuntament de Borriana ha reconegut els esportistes locals de Kaiac Polo, i especialment Diego Guinot Sorribes que ha quedat campió del món de caiac polo amb la selecció espanyola en el Campionat del Món, i a les germanes Raquel i Sara Calvante Reboll que han aconseguit amb la selecció femenina la medalla de bronze en el mateix campionat del món.

El borrianenc Diego Guinot Sorribes s’ha proclamat campió del món de caiac polo en el Campionat del Món a Saint Omer (França), on competia amb la selecció espanyola sub-21, i les germanes Sara i Raquel Calvente, també de Borriana, han aconseguit el bronze en el mundial amb el combinat espanyol sub-21 femení.

En una recepció en el Centre Municipal de Cultura, presidida per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha felicitat el campió i a les dos campiones en nom de la corporació i de la ciutat, i ho ha fet extensible al Club de Caiac Polo, a l’entrenador, a tots els esportistes de caiac polo de la ciutat i a les seues famílies.

Safont en la seua intervenció ha posat en valor que des del 2011 que va nàixer la idea de formar un club de caiac polo a Borriana, s’ha convertit en el “millor club d’Espanya en joves promeses en categories sub-16 i sub-21, tant en categoria masculina com femenina”. També ha destacat que el club ha aconseguit ser primer en la lliga de segona divisió absoluta masculina i participarà la pròxima temporada en primera divisió”.

Aquestes fites, ha assenyalat l’alcaldessa, evidencien que totes les persones que formen part del club en els diferents equips i categories “donen el màxim en tot”, i ha volgut destacar la implicació de moltes persones i entitats, entrenadors, Federació, etc.

Així mateix, ha remarcat el rellevant paper del club en la visibilització de les dones en el caiac polo, perquè han aconseguit que tinguen un paper actiu i es convertisquen en protagonistes de la història esportiva”.

Respecte al campió, Diego Guinot, i a les campiones, Sara i Raquel Calvente, l’alcaldessa després de reiterar-los l’enhorabona els ha manifestat: “vosaltres sou els protagonistes i l’esport a Borriana i en concret l’esport nàutic té molt a agrair-vos, perquè “participar en un campionat mundial i aconseguir podi és una fita molt important per a vosaltres i per al caiac polo, i també per a Borriana, una ciutat que té un port i una mar immillorables per a la pràctica d’esports nàutics i per a la celebració de campionats de tots els nivells”.

En l’acte de reconeixement han estat presents també el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, i una àmplia representació de la corporació municipal i del club, així com nombrosos amics i familiars que no han volgut perdre’s el reconeixement públic per part de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari