Descobreix la Casa del Pare Noel a Borriana, amb el propi Pare Noel, elfs i rens

Els xiquets i xiquetes podran veure el seu mini taller de joguets i entregar-li la seua carta de forma gratuïta

Descobreix la Casa del Pare Noel a Borriana, amb el propi Pare Noel, elfs i rens

Borriana es prepara per a un Nadal d’allò més especial. I és que un any més els xiquets i xiquetes podran descobrir la Casa del Pare Noel a Borriana i visitar al propi Papà Noel, als seus elfs i a dos dels seus rens. Una activitat gratuïta que se celebrarà el 22 i 23 de desembre i que permetrà conéixer així el seu mini taller de joguets en la capital de la Plana Baixa.

Tal com ha informat la regidora de Comerç de Borriana, Sara Molina, es tracta d’una iniciativa impulsada al costat de la Federació de Comerç i l’empresa Satine amb l’objectiu d’omplir de fantasia, il·lusió i encanteri a tots els xiquets i xiquetes de Borriana i de qualsevol lloc, com ja es va fer l’any passat.

Així és la Casa del Pare Noel a Borriana

Encara que Papà Noel viu en Rovaniemi, creuat pel Cercle Polar Àrtic, té un xicotet taller de joguets en l’immoble de Satine de Borriana, que es troba en la plaça Major. No hi ha pèrdua, ja que una porta roja amb una bústia ja rep les cartes dels més xicotets.

El 22 i 23 de desembre, un grup de dotze elfs ensenyaran als visitants com treballen perquè el Pare Noel tinga tots els regals preparats per a repartir-los en Nit de Nadal en un recorregut ple de sorpreses.

En concret, podran veure com preparen els regals i estar amb el mateix Pare Noel per a entregar la seua carta i fotografiar-se amb ell. Així mateix, una altra de les grans sorpreses és que enguany Pare Noel arribarà a Borriana des del Pol Nord amb dos dels seus rens favorits, Rudolph i Sasher, que podran contemplar-se en els estables preparats per a l’ocasió.

L’ajuntament ha informat que la visita serà el dijous 22 de 11h a 14h i de 17h a 21h, i el 23 de desembre de 17h a 21h, perquè els xiquets i xiquetes li entreguen les seues cartes de desitjos en mà. Tots ells i elles rebran un regal.

L’entrada és gratuïta, però per a accedir tan sols cal presentar un tiquet de qualsevol compra realitzada en el comerç de Borriana, “una proposta per a potenciar l’activitat i el comerç local”, en paraules de la regidora Molina.

La ciutat es prepara així per a la nit més especial de l’any, que s’emmarca en el seu ampli programa d’activitats nadalenques per a enguany.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari