Borriana organitza diferents activitats pel Dia Internacional del Llibre

Borriana organitza diferents activitats pel Dia Internacional del Llibre
22/04/2020 -

L’Ajuntament de Borriana ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional del Llibre, que se celebra demà dia 23 d’abril. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, en aquesta ocasió, i a causa de la situació de confinament per l’estat d’alarma, no es farà de forma presencial, sinó a través de les xarxes socials.

Així, per al 23 d’abril, dia del llibre, la Biblioteca de Borriana proposa un taller d’escriptura infantil online a càrrec de l’empresa ‘Rebombori Cultural’, amb la qual l’Ajuntament col·labora des de fa alguns anys de manera fructífera per la qualitat de les seues actuacions.

El taller s’emetrà en directe des del canal de Facebook de la Biblioteca de Borriana a les 11h de demà dijous 23 d’abril, i consistirà en quatre breus contacomtes que serviran de guia per a realitzar el taller.

En finalitzar el directe, la Biblioteca es queda amb els drets i el pot emetre quan vulga i pels canals que desitge. En aqueix sentit, Granel ha manifestat que es comptarà amb la col·laboració de diferents associacions de Borriana i seccions del Consistori, com ara, l’ADI, per a donar-li una major difusió.

Així mateix, la Biblioteca ha organitzat un concurs de narrativa i de dibuix, la data límit de recepció del qual serà el 31 de maig. En el taller previst per a demà, ha assenyalat el regidor de l’àrea, “s’animarà els xiquets, i també els no tan xiquets si ho desitgen, a participar amb les seues creacions en el certamen, que tindrà un premi d’un lot de llibres”.

A més, ha indicat Granel, els escrits i dibuixos presentats al concurs “seran publicats en les nostres xarxes socials, creiem que pot ser estimulant donar-los difusió i que els xiquets i les xiquetes se senten valorats”.

Finalment, l’edil de Cultura ha assegurat que des de l’Ajuntament i des dels diferents departaments de l’àrea cultural “continuarem pensant en més activitats per a aquests dies tan difícils per a tots”.

L’adreça de lliurament dels escrits i dels dibuixos serà el correu electrònic de la Biblioteca Municipal biblioteca.burriana@gmail.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari