Borriana celebra el seu primer festival de música virtual amb nou grups locals

A partir de les 18:00 hores, artistes del municipi tocaran els seus temes en directe amb l’objectiu de traslladar-ho als escenaris

Borriana celebra el seu primer festival de música virtual amb nou grups locals

L’inici de la quarantena ha suposat un canvi radical en la rutina de les famílies, però també ha impulsat la creativitat per a fer-la més amena gràcies a les noves tecnologies. Les xarxes socials ofereixen cada vegada més contingut i aquest dissabte els veïns i veïnes de Borriana estaran més connectats que mai a través del ‘Borriana Sona. Festival Online’, una proposta que congregarà artistes de diversos estils.

Així ho ha anunciat el regidor de Cultura, Vicent Granel, que assegura que aquesta proposta “s’ha alçat amb una gran expectació perquè sabem que animarà a les famílies de Borriana i serà un dissabte molt diferent”. Més enllà d’oferir entreteniment, explica, “l’objectiu és que la gent conega quina música es fa al poble”.

Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de la mà d’Ángel Cerezuela, cantautor del municipi, que comparteix la visió de Granel. “Tinc un amic a Madrid que va reunir molts músics de diferents ciutats i vaig pensar que era una bona idea fer-ho ací. Estic content perquè ens hem unit moltes persones per a fer-ho possible i és una bona oportunitat per a donar-nos a conéixer”, explica.

D’aquesta manera, a les 18.00 hores Cerezuela obrirà el festival virtual amb els seus temes propis de pop-folk; a les 18.30 li prendrà el relleu Alessio Mugnaini, líder del grup dissolt Conducta Impropia, mentre que Fernando Redondo tocarà a les 19.00 hores. Fauna Vip Band seguirà la programació a les 19.30 hores i, després dels aplaudiments, Andrea Alcala actuarà a les 20.15.

Li seguiran Tatiana Javaloyes, a les 20.45, Patxi Ojana a les 21.15 i Trébede a les 21.45. Els encarregats de posar el fermall d’or a aquesta primera edició del Borriana Sona seran El Suizo y Engy, a les 22.15 hores.

I és que, encara que aquesta iniciativa sorgeix durant el confinament i s’emetrà en directe a través de la pàgina de Facebook Borriana Cultura, Granel avança que “l’objectiu és que es materialitze més endavant i que tots aquests concerts es puguen fer en un escenari quan siga possible”. Una idea que, per a Cerezuela, serà clau perquè els veïns i veïnes gaudisquen de la volta a la normalitat, però també per a la promoció d’aquests i altres artistes locals que per circumstàncies no podran participar hui.

En directe, des de les 18.00 hores fins a la nit, nou grups locals oferiran un cartell musical amb diversos estils per a trencar amb la monotonia de la quarantena, encara que el regidor de Cultura recorda que la regidoria proposa activitats diàries per a la ciutadania a través de les seues xarxes socials per a entretindre i recordar actuacions especials del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari