Un gran espectacle de pirotècnia donarà la benvinguda a les Falles de Borriana

‘Veles e Vents’ de Xarxa Teatre acomiadarà les festes de Sant Blai i servirà d’inici de les Falles de 2023

Un gran espectacle de pirotècnia donarà la benvinguda a les Falles de Borriana

El foc i la pólvora se citen a Borriana per a acomiadar les festes de Sant Blai i donar la benvinguda a les Falles de 2023. I serà gràcies a Xarxa Teatre i el seu espectacle ‘Veles e Vents’, que se celebrarà dissabte que ve 25 de febrer i servirà de nexe d’unió “harmònic” entre les festes patronals i la celebració de les Falles.

Aquesta epopeia de caràcter mediterrani en la qual la pirotècnia i el foc són protagonistes transcorrerà en la plaça Josep Iturbi a partir de les 22.30 hores. Serà aquest pròxim dissabte un dia després d’acabar la programació de les festes de Sant Blai i un dia abans de la Crida i el Pregó de les Falles de Borriana.

Tal com han anunciat des de l’Ajuntament, la ciutadania podrà gaudir d’aquest esdeveniment de manera gratuïta dins de l’objectiu de brindar una àmplia i diversa oferta d’activitats en el municipi.

El muntatge de l’espectacle arrancarà el divendres 24 en la plaça, ja que es necessita un dia i mig de treball per a poder completar el muntatge per a la nit del dissabte. Un muntatge de qualitat escènica i amb un missatge d’esperança i sobre la realitat mediambiental que viu el planeta.

‘Veles e Vents’ va ser creat l’any 1994 per a inaugurar el túnel del canal de la Mànega. Xarxa Teatre es va basar en part de l’obra del poeta valencià Ausiàs Marc per a situar davant els ulls de l’espectador una mar idíl·lica però també apocalíptic; una mar que és font de vida i espai de connexió de cultures, però també una mar en plena destrucció, convertit en cementeri nuclear i permanentment en flames per les catàstrofes petrolieres.

Al voltant de 400 actuacions en més de 30 països de 4 continents converteixen aquest espectacle en un dels muntatges de gran format més reconeguts en la història del teatre de carrer, una obra que ara fa parada a Borriana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari