Així serà el nou Consultori Mèdic del Port de Borriana

L’edifici se situarà en la parcel·la al costat de la Confraria de Pescadors, tindrà dues plantes i s’accedirà a ell des de l’avinguda de la Mediterrània

Així serà el nou Consultori Mèdic del Port de Borriana

L’Ajuntament de Borriana ja ha revelat com serà el nou centre auxiliar mèdic que s’instal·larà en la zona marítima de Borriana. En concret, aquest espai sanitari tindrà una superfície de 650 metres quadrats i el consistori preveu que estiga situat en la parcel·la rectangular que hi ha al costat de l’edifici de la Confraria de Pescadors.

Així, aquest edifici tindrà dues plantes i el seu accés principal serà des del passeig de l’avinguda de la Mediterrània de Borriana. D’aquesta manera, aquesta nova infraestructura sanitària que s’instal·larà en aquesta ciutat castellonenca comptarà amb tres consultes de medicina familiar i àrees de pediatria, extraccions, urgències i administració, amb la vista posada a dotar al Port d’una infraestructura sanitària “a l’altura de les necessitats dels habitants de la zona”, han destacat des del consistori municipal.

Encara que el pla funcional i totes les dotacions que inclourà aquest edifici ja s’han detallat, l’Ajuntament de Borriana “encara està a l’espera de la cessió per part de la Generalitat” de la parcel·la rectangular de quasi 2000 metres quadrats on es preveu situar aquest centre auxiliar metge de la zona marítima. No obstant això, l’alcaldessa de la ciutat, María José Safont, ha mostrat el seu convenciment que en breu l’Ajuntament rebrà la cessió del terreny per a començar la construcció del nou edifici.

El consistori municipal ja ha explicat als veïns i veïnes de la zona del Port les característiques que tindrà aquest nou consultori durant una reunió en la qual s’ha exposat l’avantprojecte d’aquest nou edifici. A més, durant aquesta trobada el govern municipal també s’ha explicat que s’està “estudiant i valorant les possibles ubicacions” per a traslladar a una zona pròxima les instal·lacions esportives i de jocs que en l’actualitat es troben en la parcel·la on en el futur es construirà aquest nou consultori mèdic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari