L'obra 'Secuestrados' tancarà el cicle de teatre d'estiu a la Torre de la Mar de Borriana

L'obra 'Secuestrados' tancarà el cicle de teatre d'estiu a la Torre de la Mar de Borriana
22/07/2020 -

a Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, juntament amb l’Institut Valencià de Cultura, ha programat l’espectacle Secuestrados, de la companyia aragonesa Teatro Indigesto, per al proper divendres a les 23 hores a la Torre de la Mar del Grau de Borriana. Amb aquesta representació finalitza la quinzena edició del cicle d’estiu A la fresqueta de Borriana.

Secuestrados és un espectacle desbaratat d’improvisació teatral. Un segrest organitzat mil·limètricament per dos personatges trets de qualsevol barri, que volen compartir i fer partícips els ostatges de la seua història.

Teatro Indigesto, un grup format el 2006 per Encarni Corrales, JJ Sánchez i Alberto Salvador, és una companyia independent de Saragossa especialitzada en el teatre d’improvisació en tots els seus vessants. Han portat els seus espectacles per tot Espanya i abasten des del teatre de sala, de carrer, l’organització d’esdeveniments de teatre d’improvisació com ara Zaragoza Improvisa, fins a la impartició de tallers d’improvisació i la realització de publicacions especialitzades en aquest tipus de teatre.

Aquest espectacle, com tots els anteriors, s’organitzarà atenent a la normativa sanitària establerta. És per això que s’habilitarà un recinte tancat on serà imprescindible l’ús de gel alcoholitzat a l’entrada, l’ús de mascareta i respectar la distància de seguretat en tot moment.

Les cadires estaran ubicades seguint la distància de seguretat i no es podran moure en cap moment, de manera que l’espectador ocuparà la mateixa cadira en tot l’espectacle. L’aforament del recinte serà d’un màxim de 350 persones assegudes i un espai per a persones amb mobilitat reduïda. El recinte obrirà les portes una hora abans de l’espectacle.

La Regidoria de Cultura recorda a tot el públic assistent que pel bé de totes les persones que vulguen gaudir, un any més, dels espectacles a la Torre de la Mar caldrà respectar les mesures sanitàries establertes tant en els accessos com a l’interior del recinte d’espectacles, i agraeix, per endavant, la col·laboració del públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari