Torna el ‘Mediterrània Pop-Up Market’ com el gran aparador d'estiu del comerç local de Borriana

Torna el ‘Mediterrània Pop-Up Market’ com el gran aparador d'estiu del comerç local de Borriana
04/07/2021 -

El pròxim cap de setmana, l’antic càmping de l’Arenal reunirà al voltant d’una vintena de comerços locals que oferiran els seus productes i serveis en la V edició del Mediterrània Pop-Up Market de Borriana, que es consolida com el gran aparador d’estiu del comerç local de la ciutat.

Una iniciativa de l’Ajuntament en col·laboració amb la Federació del Comerç de Borriana, que recuperen aquest mercat estacional per a conèixer els comerços locals, que se celebrarà del 9 a l’11 de juliol, després del parèntesi de l’estiu passat a causa de la pandèmia.

Així, del 9 a l’11 de juliol es donaran cita en la zona marítima del municipi la gastronomia i l’ambient musical i estiuenc amb la moda i complements, l’estètica o el calçat, entre la gran quantitat de productes que es podran trobar.

La regidora de Comerç, Sara Molina, ha assegurat que la ciutat rescata aquest gran aparador comercial que ja suma cinc edicions i on, tant els veïns i veïnes com els visitants d’altres municipis, “podran conèixer els variades opcions que ofereix el comerç local”.

A més, Molina ha explicat que en el recinte es conjuminen “una fira comercial que acosta tot tipus de productes als visitants amb els espectacles de música en directe per a dinamitzar l’ambient”. D’aquesta forma disposarà d’un photocall preparat per a l’ocasió, un escenari i un espai reservat per a l’alimentació on poder gaudir de la qualitat gastronòmica de la ciutat.

En aquest sentit, el president de la Federació del Comerç, Emilio Dávila, ha assegurat que els visitants “comptaran amb una ambientació estiuenca i refrescant amb la qual podran conèixer la vintena de comerços locals participants i la qualitat gastronòmica dels productes borrianencs, i tot això ambientant amb música en directe i emmarcat en el recinte comercial, contribuint així a una experiència global per a tots els sentits”.

Enguany la fira tindrà una composició de quatre ambients entremesclats. Els llocs comercials estaran acompanyats pels espectacles musicals i per un espai dedicat a la gastronomia, mentre que a l’entrada al recinte donarà la benvinguda als visitants un photocall.

El Mediterrània Pop-Up obrirà les portes el divendres 9 de juliol a les 18 hores dins a la mitjanit, el dissabte estarà obert d’11h a 14h i des de les 16h fins a les 12 de la nit, i el diumenge, d’11h a 14h i de 16h a 21h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari